Za koga ćete se udati? Horoskop zna čak i to! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

srodna duša

Za koga ćete se udati? Horoskop zna čak i to! (FOTO) (GIF)

Ništa vam nije privlačnije od osobe koji može da vam parira inteligencijom, zabavlja vas i odlična je u razgovoru

Objavljeno:

Oženi je odmah! 7 znakova da je ona - Ta! (FOTO) (GIF)

Zvezde znaju šta vas čeka u budućnosti, pa na jednostavan način možete saznati i za koga ćete se udati. Ako vas muči ljubavni život, zodijak vam otkriva ko je vaša srodna duša.

Da li vam je potreban neko ko će moći da vas prati u stopu ili neko ko ima jaku volju, a ipak odiše senzualnošću?

Za koga ćete se udati? Horoskop zna čak i to!

foto: giphy

1. Ovan

Vama je potreban neko ko će moći da vas prati u stopu. Udaćete se za osobu koji podjednako voli avanturu kao i vi, a voli i da se takmiči. Biće jaka osoba, atletski građena i uvek spremana na izazov. Neće bežati od svađe i obožavaće seks pomirenja baš kao i vi.

2. Bik

Udaćete se za osobu sa jakom voljom koji će odisati senzualnošću i koji žudi za svim zadovoljstvima koja život pruža. Biće prilično dominantna, ali ne na loš način, već će činiti da se osećate sigurno. Uvek će vam čuvati leđa.

3. Blizanci

Ništa vam nije privlačnije od osobe koji može da vam parira inteligencijom, zabavlja vas i odlična je u razgovoru. Sa takvom osoibom život nije dosadan, a pošto ste ga odabrali zbog njegovog uma, i u starosti će vam biti podjednako seksi kao i sada.

foto: profimedia

4. Rak

Privlače vas osetljive osobe i najbolje ćete se osećati pored osobe koja vas podseća na roditelje. Ne zato što je starija, već zato što vam pruža emotivnu sigurnost i već možete da zamislite svoju decu. Ona će biti vaša stena.

5. Lav

Volite da budete zvezda, ali ste spremni da pozornicu podelite sa osobom koju volite. Na ludi kamen ćete stati sa osobom koja je neverovatno lepa, darežljiva, pažljiva i potpuno će razumeti i ceniti sve stvari koje vas čine spektakularnom. Vas dvoje ćete zajedno vladati svetom.

6. Devica

Vama je potreban neko ko će poštovati vaše granice, ali će u taj analitički svet ubrizgati malo humora i kreativnosti. Da, biće inteligentna i ljubazna, uredna i čista sosoba, ali će takođe biti jedno od onih osoba koje poseduju žar u očima i u stanju su da izađu na kraj sa napetim situacijama.

foto: giphy

7. Vaga

Postoji velika šansa da ćete se udati za drugu Vagu. Kako ćete drugačije pronaći osobu koja je toliko društvena kao vi? Ta sosoba će biti veoma elokventna, zabavna i druželjubiva. Da li ste spomenuli da će biti i veoma zgodan?

8. Škorpija

Škorpije privlače misteriozne osobe. Vi ste veoma posesivni, tvrdoglavi i ponekad možete da budete malo ljubomorni, pa nije ni čudo što ćete izabrati ovakvu osobu. Imaćete neverovatnu seksualnu hemiju, ali i stalne psihološke borbe koje će testirati snagu volje.

9. Strelac

Vama je potrebna osoba sa kojom možete da podelite svoje avanture i vodite zanimljive razgovore. Osoba iz vaših snova ima savršen balans iskrenosti, integriteta i humora. Ona će biti najbolji prijatelj, učitelj i vodič kroz život. Jednom rečju, prava ljubav.

foto: profimedia

10. Jarac

Za vas godine zaista predstavljaju samo broj, pa ćete tako pronaći uspešnu osobu sa kojim možete da zamislite zajedničku budućnost. Znate da je za uspeh braka potrebno puno posla, a oboje ste spremni da zasučete rukave.

11. Vodolija

Idealna osoba za vas je ona koja će moći da vam zagolica maštu istog trenutka kada je budete upoznali jer će biti zanimljiva, uzbudljiva i nepredvidiva. Možda će čak imati i stavove koje će šokirati mnoge, ali definitivno pored sebe ne želite dosadu osobu. Svakodnevno će vas uzbuđivati na nekoliko nivoa - mentalno, emotivno i seksualno - i stalno ćete zbog toga želeti da probate nove stvari.

12. Ribe

Vi volite sanjare, romantične duše koje se ne boje da pokažu svoju osetljivu stranu. Udaćete se za osobu koja će u isto vreme nuditi pomoć, ali će joj ona biti i potrebna. Toliko dobro ćete se poklopiti da ćete zapravo biti poput jedne duše.

foto: giphy

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.