Ovakav muškarac te može učiniti najsrećnijom ženom na svetu! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

izaberi pravog

Ovakav muškarac te može učiniti najsrećnijom ženom na svetu! (FOTO) (GIF)

Oni ispunjavaju sve želje, manje su razmaženi, ljubazniji su, društveniji, pozitivniji, pričljiviji i lakše stvaraju nova poznanstva.

Objavljeno:

5 navika koje ubijaju vašu vezu! A sve su vezane za spavanje! (FOTO) (GIF)

Ukoliko želite dečka koji će vam pružiti puno pažnje i ljubavi, postoji jedan muškarac na kog treba da obratite pažnju. Nedavno istraživanje je pokazalo da su bogataši lošiji partneri i ljubavnici od muškaraca s lošijim imovinskim statusom.

Iako mnogo devojaka mašta o vezi s bogatim partnerom i lagodnom načinom života, ovo istraživanje je pokazalo da skromniji muškarci predstavljaju mnogo bolji izbor.

Kako ističu vođe istraživanja, žene smatraju da su bogatiji muškarci licemerni i da se manje trude.

foto: giphy

Muškarci koji se ne mogu pohvaliti dobrim finansijskim statusom više se trude oko svojim lepših polovina i istovremeno su verniji, posvećeniji i dostupniji, za razliku od onih bogatijih koji se često ponašaju bezobzirno i odbojno prema drugima, jer su uvereni da drugi ljudi žele samo da ih iskoristite.

foto: profimedia

Rezultati su na kraju pokazali da su pripadnice lepšeg pola mnogo srećnije i ispunjenije u vezama s muškarcima koji nemaju mnogo materijalne imovine, jer im oni ispunjavaju sve želje, manje su razmaženi, ljubazniji su, društveniji, pozitivniji, pričljiviji i lakše stvaraju nova poznanstva.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.