3 razloga zašto žene otkidaju na svoje bivše koji su sada oženjeni! (GIF)
Foto: profimedia

Uvek su poželjniji

3 razloga zašto žene otkidaju na svoje bivše koji su sada oženjeni! (GIF)

Zauzeti momci su uvek više seksi od onih singl, a zašto je to tako?

Objavljeno: 13:15h

7 dobrih razloga da mu kažeš - Raskidam! (FOTO) (GIF)

Da li ste nekada maštale o nekom bivšem koji je sada oženjen? Zašto vam je sada mnogo poželjiniji nego kad ste bili zajedno? Zauzeti muškarci privlače mnogo više pažnje od onih koji su singl.

Upravo zbog toga, muškarac koji je odlučio da provede život sa jednom osobom izgledaju vrlo privlačno i poželjno.

3 razloga zašto žene padaju na svoje bivše koji su sada oženjeni!

foto: giphy

1. Zato što su spremni na ozbiljnu vezu Slobodne žene, koje traže ozbiljnu vezu iza sebe imaju brojne propale pokušaje sa partnerima koji ili nisu bili sigurni šta žele, ili spremno prihvatili činjenicu da im je lepše u prolaznoj vezi, ili da uživaju u kratkoj avanturi. Upravo zbog toga, muškarac koji je odlučio da provede život sa jednom osobom izgledaju vrlo privlačno i poželjno.

foto: profimedia

2. Zato što znaju da prihvate odgovornost

Iako smo svi itekako svesni da brak ne mora nužno da opisuje odgovornost, muškarcima koju su rekli sudbonosno 'da' statistika ide u korist. Istraživanje je potvrdilo da je većina oženjenih muškaraca zaposlena i odgovorno brine za svoju porodicu. Iako to nije uvijek slučaj, ova osobina je ženama vrlo pozitivna i privlačna.

foto: giphy

3. Zato što se ne libe da pokažu osećanja Žene koje su u potrazi za 'onim pravim' svesne su koliko je teško upoznati osobu koja zna šta želi i koja će joj iskreno otkriti svoje planove, želje i namere. Oženjeni muškarci već pokazali svoja osećanja osobi koju su odabrali za svoju životnu partneriku i to je osobina koja se zaista poštuje.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.