Odaberite srce koje vas privlači, ono će vam reći šta vas sve čeka u ljubavnom životu! (FOTO)
Foto: pixabay.com

tajanstveni ili strastveni?

Odaberite srce koje vas privlači, ono će vam reći šta vas sve čeka u ljubavnom životu! (FOTO)

Čoveku ništa tako dobro ne prija kao prava i iskrena ljubav, i ne postoji stvar koju osoba ne može da uradi kad se bori za onoga koga voli

Objavljeno:

7 dobrih razloga da mu kažeš - Raskidam! (FOTO) (GIF)

Čovek koji je iskusio pravu ljubav zna koliko je ona vredna i koliko je vremena potrebno da se ona ‚‚nađe”. Ne postoji stvar koju osoba ne može da uradi kada se bori za ljubav onoga koga voli. Ništa ne prija srcu tako dobro kao prava ljubav.

Uživajte u ovom zabavnom testu, jer će vam pomoći pokazati kakvi ste stvarno kada se radi o ljubavi! Izaberite srce koje vam se najviše sviđa i pono će vam reći sve što treba da znate.

Ako ste odabrali…

Srce 1

Vi ste smireni ljubavnik!

Smirujuće delujete na osobe oko vas. Poverenje i vernost su vam važni kod partnera, a potrebno je i neko vreme da se zagrejete za nove ljude. Ali kad jednom date svoje srce nekome, stvarno ste odani.

foto: pixabay.com

Srce 2

Vi ste tajanstveni ljubavnik!

Vi ste vatreni i privlačni, ali retko otkrivate svoju pravu prirodu. Vi ste opojni i tajanstveni, nikada ne dajete previše. Na taj način se uvek štitite od povređenosti, a ljudima nikad dosta tajanstvenog šarma!

foto: pixabay.com

Srce 3

Vi volite bezuslovno!

Vi žudite za nekim ko će biti blizu vašem idealu, želite da imate odnos sličan odnosima prikazanim u romantičnim pričama. Noć ispunjena cvećem, svećama i gledanje u oči… To vama nije nešto posebno, vama je to norma!

Za sve što dajete, očekujete istu bezuslovnu ljubav, zauzvrat i često to velikodušno i dobijate.

foto: pixabay.com

Srce 4

Vi ste strastveni ljubavnik!

Živite fizički i seksualno bogat život i uvek ste ona osoba koja zahuktava odnos. Izražavate snažnu energiju i uvek imate kontrolu, a vaši partneri to vole kod vas!

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs / Izvor: meowgag.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.