7 dobrih razloga da mu kažeš - Raskidam! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Priča samo o sebi?

7 dobrih razloga da mu kažeš - Raskidam! (FOTO) (GIF)

Dozvolite sebi da upoznate nekog kome neće biti ni malo teško da se malo potrudi za vas

Objavljeno:

Samo jedna sitnica na licu može da otkrije da li je nečiji osmeh iskren ili nije! (FOTO) (GIF)

Raskid veze koja nije funkcionisala kako treba ume da bude složen proces. Mnogi ljudi teško proživljava raskid, čak i kada su ga sami inicirali. Tugovanje ume da bude stvarno bolno.

Osećate se zapostavljeno i nevoljeno, kao da ste sami u toj vezi. Mislite da vam je partner sebičan i da su u vašoj vezi bitne samo njegove potrebe?

Ukoliko se pitate da li uopšte da se vidite kada vam se sledeći put javi, pravo je vreme da raskinete i dozvolite sebi da upoznate nekog kome neće biti teško da se malo potrudi za vas.

foto: giphy

1. Javlja se samo kada to njemu odgovara

Kao da ne postoji nekoliko dana, nedelja, meseci... A onda se samo odjednom pojavi kao da se ništa nije dogodilo i bez srama vas pozove da se vidite. Možete vi bolje od toga!

2. Priča samo o sebi

Bitni su samo njegovi hobiji, interesovanja, život, on... Vi ga uopšte ne zanimate, tačnije ne možete ni reći ništa o sebi jer vas ne sluša. Ko još želi da bude u takvom odnosu?

foto: profimedia

3. Uvek je u pravu

Zamisli život s jednim takvim? Upravo tako!

4. Ne želi čuti ‚‚ne"

Svako ima svoje granice, ali on vaše ne poštuje. A kada čuje ‚‚ne'', nastaje drama. Zapamtite: uvek imajte svoj stav i svoje granice!

foto: giphy

5. Krije da je sa vama

Ako se viđate već neko vreme, a nikada niste izašli u grad na piće ili prošetali, nego se svi vaši izlasci svode na mesta na kojima nikoga nema, ne treba ni objašnjavati kuda to vodi!

6. Laže vas

Laže. Gotovo!

foto: profimedia

7. Uzima vas zdravo za gotovo

Šta god da uradite, nikada nemate osećaj da vas ceni. Vaše poklone i mala iznenađenja uzima zdravo za gotovo i uvek su mu važniji svi prijatelji od vas. Srećom, još uvek postoje oni koji znaju ceniti i sitnice. Dok ne pronađete jednog takvog i samoća je bolji izbor.

foto: giphy

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.