Ako frajer radi ove 4 stvari, on nije džentlmen već manipulator! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

ne zanima ga šta mislite

Ako frajer radi ove 4 stvari, on nije džentlmen već manipulator! (FOTO) (GIF)

Svi vole da čuju po neki kompliment, ali i tu postoji granica dobrog ukusa, pravi frajer je zna i ne preteruje sa njima

Objavljeno:

6 osobina koje poseduje samo žena koja se svima uvlači pod kožu! (FOTO) (GIF)

Postoji verovanje da su džentlmeni izumrla vrsta, a ako pogledate izbor muškaraca koje možete upoznati tokom prosečnog izlaska, to vam se verovanje čini poprilično tačnim.

Ipak, tu i tamo možete naleteti na frajera sa tipičnima manirima za džentlmena, ali kako možete da budete sigurne da ste pronašle pravog džentlmena, a ne nekog ko samo jako dobro glumi tu ulogu?

4 stvari koje govore da on nije džentlmen već manipulator!

foto: giphy

1. Opsednut je pravilima, a ne zanima ga šta ti misliš o njima

Pravi džentlmen će hteti da platiti večeru i da potrči da vam otvori vrata kad ulazite u auto, a ako to odbijete, neće se naljutiti. Manipulator koji samo želi da ostavi utisak velikog džentlmena reagovaće ljutito i opomenuti vas zbog činjenice da mu ne dopuštate da pokaže koliki je džentlmen. Da je stvarno džentlmen, ne bi se toliko opterećivao time.

foto: profimedia

2. Preteruje sa komplimentima

Svi vole da čuju po neki kompliment, ali i tu postoji granica dobrog ukusa. Pravi džentlmen je zna i ne preteruje sa komplimentima, a manipulator će vas toliko obasipati lepim rečima da će postati neugodno. Lažni komplimenti i lažni džentlmeni su jako česta kombinacija.

foto: giphy

3. Broji svoja ‚‚dobra dela”

Svaka žena je bar jednom naletela na muškarca koji misli da je činjenica da vam je platio piće znak da je učinio nešto veliko za vas. Pravi džentlmen radi lepe stvari jer mu one dolaze prirodno, a manipulator od svojih dobrih dela stvara jednačinu koja bi ga trebala odvesti u vaš krevet.

foto: profimedia

4. Pristojan je samo prema vama

Najbolji način da prepoznate lažnog džentlmena je da pogledate kako se odnosi prema drugim ljudima koje ne pokušava da impresionira. Manipulatori su često toliko fokusirani na metu da zaboravljaju da glume kad su u pitanju drugi ljudi. Ako je divan prema vama, a bezobrazan prema konobaru, samo je pitanje vremena kad će postati bezobrazan i sa vama.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.