Ne smaraj ga! 4 znaka koja se neće skrasiti nikada! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

nisu za brak

Ne smaraj ga! 4 znaka koja se neće skrasiti nikada! (FOTO) (GIF)

Ne podnose ljude kojima treba puno pažnje i ljubavi pa jednostavno nisu preterano zainteresovani za stvari koje podrazumevaju da je nešto zauvek

Objavljeno:

6 osobina koje poseduje samo žena koja se svima uvlači pod kožu! (FOTO) (GIF)

Muškarca nije toliko teško privući, u to se većina žena već uverila, ali činjenica je da ih je nešto teže naterati da se smire i da budu u jednoj vezi. Ali nisu samo muškarci takvi, ima i žena koje uspešno izbegacvju brak ili zajednički život.

Neki svoje venčanje sanjaju od malih nogu, a nekima je pomisao na brak noćna mora. Ovi horoskopski znaci nisu preterano raspoloženi za uplovljavanje u bračnu luku.

4 znaka koja se neće skrasiti nikada!

foto: giphy

1. Strelac

Vole svoju slobodu i ne podnose ljude kojima treba puno pažnje i ljubavi pa strelci jednostavno nisu preterano zainteresovani za stvari koje podrazumevaju da je nešto zauvek.

foto: profimedia

2. Vodolija

Ovaj znak voli da radi neuobičajene stvar i ceni svoju samostalnost, a brak je poprilično uobičajena stvar koja podrazumeva i određenu količinu zajedništva, što vodoliji jednostavno deluje nezanimljivo.

foto: giphy

3. Lav

Nije stvar u tome da lav ne želi da se skrasi, već u tome da želi najbolje za sebe, a uvek misli da može bolje od onoga što trenutno ima. Zbog toga lavovi najčešće tragaju za nečim boljim, čak i kad imaju nešto što je sasvim dobro.

foto: profimedia

4. Bik

Tvrdoglavi bikovi ne vole da čuju reč kompromis, a upravo je to jedan od glavnih sastojaka braka. Bikovi su sasvim zadovoljni i sami pa im brak ne deluje kao nešto bez čega ne mogu.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.