6 osobina koje poseduje samo žena koja se svima uvlači pod kožu! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

šta muškarci misle?

6 osobina koje poseduje samo žena koja se svima uvlači pod kožu! (FOTO) (GIF)

Većina muškaraca smatra mudre žene privlačnima. Zašto? Zato što su one zrele, znaju šta žele i kažu što im je na umu

Objavljeno: 12:56h

3 znaka koje očekuje ogromna ljubavna promena u oktobru! Da li ste i vi među njima? (FOTO) (GIF)

Teško je znati šta muškarci misle, jer svaki pojedinac ima svoju perspektivu o životu i o tome kako bi stvari trebalo da se odvijaju. Međutim, određena istraživanja pokazuju, bar kada je reč o lepšem polu, da muškarce više privlače određene osobine koje žene imaju.

Većina muškaraca smatra mudre žene privlačnima. Zašto? Zato što su one zrele, znaju šta žele i kažu što im je na umu. Osim toga, zrelost vam pomaže da se u nezgodnim situacijama ponašate mirno i mudro, bez preterane ‚‚dramaturgije”.

6 osobina koje poseduje samo žena koja se uvlači pod kožu!

foto: giphy

1. Prijateljstvo

Većina muškaraca želi da sa svojom partnerkom može da razgovara o doslovno o svemu, o najvećim problemima i situacijama koje se čine bezizlazne, pa da im one pruže potporu. Ova osobina im je neodoljiva iz razloga što znaju da takvoj ženi mogu bezuslovno verovati.

foto: profimedia

2. Nezavisnost

Nezavisna žena je pravi magnet za muškarce. Ovde nije reč o finansijskoj nazavisnosti (mada oni nemaju ništa ni protiv toga) već o ženi koja zna šta želi u životu. Ženi koja ima svoje hobije i afinitete i koja nije povodljiva. Muškarci takvoj ženi uvek daju prednost.

foto: giphy

3. Opuštenost

Većina muškaraca ima tendenciju da loše reaguje kada je u pitanju pritisak. Oni ne vole da budu prisiljeni da obavljaju stvari koje ne žele ili ne vole da rade. Pozivi i sms-ovi svakih pola sata svakako su jedna od stvari koja im se ne sviđa. Oni od svoje partnerke žele da je opuštena i da ih ne prisiljava na bilo šta.

foto: profimedia

4. Jednakost

Činjenica je da većina ‚‚normalnih” muškaraca poštuje žene i veruje u jednakost i ravnopravnost polova. Više ne živimo u dobu kada su žene isključivo morale da budu kod kuće i da se brinu se o kući i deci. Žena koja misli da su muškarci i žene u svemu ravnopravni zapravo je pravi magnet. Takva žena muškarcu daje do znanja da je širokog uma, da je obrazovana i da neće trpeti nepravdu.

foto: giphy

5. Mudrost

Većina muškaraca smatra mudre žene privlačnima. Zašto? Zato što su one zrele, znaju šta žele i kažu što im je na umu. Osim toga, zrelost vam pomaže da se u nezgodnim situacijama ponašate mirno i mudro, bez preterane ‚‚dramaturgije”. Ovaj tip žene će reagovati kada vidi loše ponašanje i reći će šta joj se ne sviđa, jer želi da promeni stvari oko nje.

foto: profimedia

6. Kultura

Koliko se vama ne sviđa ‚‚neotesan”, grub muškarac, toliko se ni njemu ne sviđa žena bez manira. Takva žena je većini muškaraca odbojna. Samim tim, žena koja ima manire i zna kako treba da se ponaša je privlačna. Na kraju, ko bi uopšte želeo da izlazi sa ‚‚kočijašem”?

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.