Najsavršeniji 2-minutni vodič za razumevanje muškaraca! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

mudrost koja zlata vredi

Najsavršeniji 2-minutni vodič za razumevanje muškaraca! (FOTO) (GIF)

Bilo da je otkazao sastanak, zvučao pomalo nezainteresovano ili samo malo kasnije odgovorio na poruku nego što si očekivala...

Objavljeno:

3 znaka koje očekuje ogromna ljubavna promena u oktobru! Da li ste i vi među njima? (FOTO) (GIF)

Muškarci su jednostavna bića, a trenutak u kom prestaju da budu jednostavni je trenutak u kom žene počnu da komplikuju stvari. Najčešće pitanje oko kog žene prave dramu je i ono: Šta je mislio s tim? Bilo da je otkazao sastanak, zvučao pomalo nezainteresovano ili samo malo kasnije odgovorio na poruku nego što si očekivala...

2-minutni vodič za razumevanje muškaraca!

foto: giphy

1. Većina stvari koje shvatate lično - nisu lične Prosečna žena će brzo pomisliti da nešto nije u redu jer se muškarac ponaša ‚‚čudno” prema njoj, dok prosečni muškarac uopšte nema pojma da se ponaša čudno jer se samo ponaša onako kako mu tog dana odgovara.

Savet za mirnu vezu i glavu - prestanite da baš sve vagate i shvatate toliko lično jer u većini slučajeva muškarac ni ne zna da radi nešto za šta sumnjate da radi.

foto: profimedia

2. Ponašajte se kao da je sve u redu Ako sumnjate da nešto ne valja i želite da konfrontirate muškarcu, ponovno pročitajte prvu stavku. U većini slučajeva je sve u redu, a ako imate osećaj da nije, pokušajte da umesto dramatizovanja usvojite stav da je sve u redu. Ne zauvek, naravno, ali pokušajte na kratko.

U većini slučajeva ćete se brzo smejati samoj sebi zbog panike, što je i dalje bolje od toga da napravite dramu i uključite njega u celu priču. To je čitava mudrost koja zlata vredi za svaku ženu koja uvek ‚‚ima osećaj da nešto ne valja.”

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.