6 horoskopskih znakova koji uvek ostaju nečija švalerka! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

ona druga žena!

6 horoskopskih znakova koji uvek ostaju nečija švalerka! (FOTO) (GIF)

One su znak sa najviše potencijala da postanu nečija ljubavnica, a baš nikad neće postati prva i najvažnija žena

Objavljeno:

Svi znate kako nastaje leptir, a da li ste to ikad videli? Niste?! Onda pogledajte ovde! (VIDEO)

Ništa nije lepo ni lako kad je neko u poziciji ‚‚druge žene". Ali neke žene kao da ne mogu pomoći sebi. Zbog svojih stavova i karaktera će se ovih 6 znakova češće pronaći u toj ulozi...

Sebičnost ih često zna dovesti u vezu s oženjenim muškarcem. Bez obzira koliko veliku potrebu ima da bude u pravu, obično pobeđuje njena sebičnost.

6 horoskopskih znakova koji uvek ostaju - ona druga žena!

foto: giphy

1. VodolijaHot

Lepo je biti otvorena i slobodan idealista u ljubavi, do trenutka dok se Vodolija ne pronađe pred moralnom dilemom. Tad nema pravila. Dok druge žene gledajući u oženjenog muškarca vide neonski natpis ‚‚zauzeto, ne diraj", Vodolije vide neonski znak ‚‚u ljubavi i ratu sve je sozvoljeno".

foto: profimedia

2. Škorpija

Odavno je već utvrđeno da kad je pitanju koji znak je sam sebi prvi, Škorpija nosi zlatnu medalju. Škorpije imaju jako dobru šansu da postanu ‚‚druga žena". Ne samo da Škorpije gledaju samo sebe, već će se okrenuti i protiv najbližih ako od toga imaju koristi i veliki su obožavaoci tajni. A njihova žudnja za životom se lako može pretvoriti u želju za zauzetim muškarcem.

foto: giphy

3. Ovan

Ovnovi su znak s najviše potencijala da postanu nečija ljubavnica. Razlog tome je što su poznate po tome što su jako sebične, ali njihova želja da uvek urade pravu stvar ih sprečava da budu na vrhu spiska. Ali, sebičnost ih često zna dovesti u vezu sa oženjenim muškarcem. Bez obzira koliko veliku potrebu ima da bude u pravu, obično pobeđuje njezina sebičnost.

foto: profimedia

4. Strelac

Pozitivna energija i optimizam su karakteristike zbog kojih ćete hteti da budete najbolji prijatelj sa ženom Strelcem, ali zbog njenih mana kao što su umišljenost i bezobzirnost, nema potrebnu snagu da kaže ne oženjenom muškarcu.

foto: giphy

5. Blizanci

Problem kod Blizanaca je taj da su u njima kao dve različite ličnosti, zahvaljujući čemu su jako manipulativni, što često i iskorišćavaju. Kad žele nekoga, izmanipulisaće i ljude i situacije kako bi ih dobile, i u tren oka ih odvući od njihovog partnera. A budući da Blizanci jako vole avanture, i ovu situaciju će pripisati svom divljem avanturističkom duhu i ponašaće se kao da je to još samo jedno iskustvo koje su morale da imaju.

foto: profimedia

6. Bik

Bikovi su poznati kao jaki, nazavisni i imaju nepokolebljive stavove, ali imaju još dve karakterne crte zbog kojih su idealne druge žene: romantični su i posesivni. Konkretnije, ako vide potencijal za ljubav, napraviće potez kojim će je i osvojiti, čvrsto verujući ne samo da imaju pravo na tu ljubav, već i da pripada samo njima.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.