Ako ste jedno za drugo, ovih 10 stvari nikad neće moći da vas razdvoje! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Vaš kofer

Ako ste jedno za drugo, ovih 10 stvari nikad neće moći da vas razdvoje! (FOTO) (GIF)

Nemojte biti zlopamtilo, jer to neće doneti ništa dobro ni vama ni vašem partneru. Rešite to što imate odmah i krenite dalje bez ‚‚tereta”

Objavljeno: 15:26h

Žene će odlepiti! Postoji zakon zbog kog zaboravni muževi mogu nadrljati! (FOTO) (GIF)

Kada je prava ljubav u pitanju, ne postoji mnogo stvari koje su ‚‚nepremostive". Možda se istinska ljubav sa jakim emocijama, ne može izboriti sa nekim teškoim preprekama, ali s ovim bi svakako trebala.

Nemojte biti zlopamtilo, jer to neće doneti ništa dobro ni vama ni vašem partneru. Rešite to što imate odmah i krenite dalje bez ‚‚tereta”.

Ako ste jedno za drugo, ovih 10 stvari nikad neće moći da vas razdvoje!

foto: giphy

1. Velika očekivanja

Ako zaista želi da bude s vama, vaš partner će se truditi da napreduje tako da ispuni vaša (realna) očekivanja. Neće biti lenj i biće voljan da uloži napor da ojača vašu vezu. Jednostavno, poželeće da bude bolja osoba.

foto: pixabay.com

2. Vaš strah

Ako je pravi za vas, on će vam pomoći da se smirite ako ste uplašeni zbog nečega. Neće vas kriviti što ste zbog nečeg izgubili glavu. On ili ona će vam pomoći da tu krizu savladate.

foto: giphy

3. Vaš ‚‚kofer”

Lagali ste, vukli nekog za nos, varali. Svi su u prošlosti radili neke stvari na koje nisu ponosni, ali kad se pojavi ona prava ili onaj pravi, sve se to ostavlja iza sebe. U vezi punoj ljubavi i poverenja nema mesta za ovaj ‚‚kofer” iz prošlosti.

foto: pixabay.com

4. Vaša ‚‚uvrnutost”

Sve te ‚‚gluposti” koje kažete bi trebale da čine da vas partner voli još više, a ne manje. Ako ne voli vaš uvrnut smisao za humor, onda ne voli ni vas.

Zbog toga je bolje da nađete nekoga kome se sviđaju stvari koje su samo vama svojstvene, tako da ne morate da razmišljate šta ćete sledeće da uradite ili da izgovorite, jer vas vaš partner često shvata pogrešno.

foto: giphy

5. Vaša porodica

Vaš partner ne bi trebalo da se boji vaših najvoljenijih, ma kakvi oni bili.

Ako je veza ozbiljna, on ili ona to moraju da razumeju, jer svi imaju neku ‚‚crnu ovcu” u porodici.

foto: profimedia

6. Vaše emocije

Ne bi trebalo da se ustručavate da kažete svom partneru kako se osećate. Ako je to ono pravo, onda bi vaša veza trebala da bude samo jača kada ste otvoreni i iskreni. Ako on ili ona pobegnu nakon što kažete kako se stvarno osjećate, onda vaša veza neće dugo potrajati.

foto: giphy

7. Vaš izgled

Ako vas ostavi nakon što ste dobili nekoliko kilograma, onda mu je očigledno stalo samo do vašeg tela. Ako je to prava ljubav, neće ga biti briga za vagu… Ili bar dok se vi dobro osećate…

foto: profimedia

8. Vaše mišljenje

Mišljenja se uvek trebaju uvažavati, čak i kada ste dijametralno suprotni.

Vi slušate pop, on hard rock – nema mesta sukobu, kompromis je rešenje.

foto: giphy

9. Finansijski problemi

Bilo da ste vi ili vaš partner švorc, to svakako unosi stres u vezu. Ako zaista želite da vaša veza uspe, moraćete da zajedno štedite novac. ‚‚Kolo sreće se okreće”, a to isto važi i za finansijsku situaciju oba partnera.

foto: profimedia

10. Ljutnja

Poverenje i komunikacija su važni. Ali oproštaj je još važniji. Svakome se dogodi da zabrlja, čak i savršenom partneru. Nemojte biti zlopamtilo, jer to neće doneti ništa dobro ni vama ni vašem partneru. Rešite to što imate odmah i krenite dalje bez ‚‚tereta”.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: thoughtcatalog.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.