3 znaka da vas žena ne gleda kao potencijalnog dečka već kao drugaricu! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

Potpuno je opuštena

3 znaka da vas žena ne gleda kao potencijalnog dečka već kao drugaricu! (FOTO) (GIF)

Ako vam žena priča detalje o frajerima koji joj se sviđaju i o posetama ginekologu, verovatno nema planove da bude u vezi sa vama

Objavljeno: 09:26h

Ako žena na vama primeti ovo, zanima je samo neobavezan seks! (FOTO) (GIF)

‚‚Friend" zona beleži sve veći rast populacije, a najčešći stanovnici su muškarci koji žive u nadi da će žena za kojom tiho pate odjednom shvatiti da su baš oni idealan izbor za dečka.

Najgore od svega je to što većina muškaraca koja živi u ‚‚friend" zoni nema pojma da su tamo. Ovo su znakovi da vas žena uopšte ne gleda kao potencijalnog dečka nego kao mušku drugaricu.

foto: giphy

1. Govori vam sve svoje tajne

Na prvu to može delovati kao da ste jako bliski, što zapravo i jeste, ali ne na romantičan način. Ako vam žena priča detalje o frajerima koji joj se sviđaju i o posetama ginekologu, verovatno nema planove da bude u vezi sa vama.

foto: profimedia

2. Potpuno je opuštena

I to ne na onaj dobar način. Žene su pored muškarca koji im se sviđa opuštene tek nešto kasnije - pre toga ipak mora biti malo napetosti i nervoze. Ako je toliko opuštena da joj je potpuno svejedno za izgled, frizuru i ponašanje, vrlo verovatno da joj je svejedno jer joj pred ‚‚drugaricom" može biti.

foto: giphy

3. Traži savete o drugim muškarcima

Još jedan tip bliskosti koji govori da joj verovatno niste na listi potencijalnih muškaraca za vezu. Da joj je to ikakva opcija, suzdržala bi se i pitala nekog drugog.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.