5 situacije zbog kojih muškarce najviše grize savest! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Flertuju s drugim ženama

5 situacije zbog kojih muškarce najviše grize savest! (FOTO) (GIF)

Bezazleno flertovanje vešeg momka s drugim ženama i te kako ume da vas uzruja, ali ne znači da ni njega ne peče kad shvati koliko vas to boli

Objavljeno:

Nisu više kuguarke! Postoji novi naziv za starije žene koje vole mlađe muškarce! (FOTO) (GIF)

Muškarci ponekad umeju da budu jako bezobrazni, ali s vremena na vreme i oni osećaju grižu savesti. Iako su istraživanja pokazala da muškarci u vezama osećaju znatno manje krivice nego žene ni oni nisu bezosećajni, pa zbog nekih postupaka im ipak bude žao.

Bezazleno flertovanje vešeg momka s drugim ženama i te kako ume da vas uzruja, ali ne znači da ni njega ne peče kad shvati koliko vas to boli.

5 situacije zbog kojih muškarce najviše grize savest!

foto: giphy

1. Zadirkuju vas

Često umeju da nas zadirkuju bez razloga ili u šali, ali zapravo im je žao kada to rade. Znaju da ćemo mi to shvatiti pogrešno kao kritiku i provesti sate analizirajući njihove komentare, a njihova namera nije bila da nas povrede. Zbog toga se ponekad osećaju loše nakon što komentarišu naše prehrambene navike ili izgled.

foto: profimedia

2. Nisu nežni kao na početku

Kako vreme odmiče, muškarci se sve više opuštaju u vezi. Za njih to opuštanje znači da nije potrebno da nas osvajaju kao na početku veze pa prestaju s romantikom i nežnošću. Zbog toga se mi ponekad osećamo zapostavljeno jer mislimo da im više nije stalo do nas, a oni su u stvari srećno ušuškani u ležernu ljubavnu svakodnevicu. Ipak svesni su tog svog propusta i malo ih peče savest.

foto: giphy

3. Zaboravljaju važne datume

Žene su poprilično pedantne po pitanju važnih datuma i vole da ih zabeleže u svoje kalendare da im ne bi promakli. Muškarci su uglavnom zaboravni i dogodi im se da promaše godišnjicu ili rođendan. Ne treba da im zbog toga nabijamo grižu savesti jer dobro znaju da su pogrešili i to ih verujte ipak malo zaboli.

foto: profimedia

4. Ne vole mnogo da razgovaraju s nama

Nije tajna da mi žene možemo pričati satima i da sve volimo da analiziramo, ali naše jače polovine ipak nisu toliko razgovorljive. Ipak, svesni su da je nama komunikacija važna i žele da nas slušaju pažljivije. Zbog toga se nemojte naljutiti ako ponekad malo odlutaju tokom razgovora. Ne misle ništa loše i stvarno se trude. A i žao im je što nam ‚‚ne mogu" pružiti onoliko razgovora koliko bismo želele.

foto: giphy

5. Flertuju s drugim ženama

Bezazleno flertovanje naših jačih polovina s drugim ženama i te kako ume da nas uzruja. Iako ne mogu da odole da se ne upuste u usputni bezazleni flert svesni su da bi nas to zabolelo pa i njih malo muči griža savesti.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnednevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.