Nisu više kuguarke! Postoji novi naziv za starije žene koje vole mlađe muškarce! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

šta znači WHIP

Nisu više kuguarke! Postoji novi naziv za starije žene koje vole mlađe muškarce! (FOTO) (GIF)

One bi trebalo da budu ono što jesu, bez obzira na mišljenje dvoličnog društva

Objavljeno:

Baš zbog ovoga, momci više vole starije žene (FOTO) (GIF)

Dvolično i licemerno društvo i ne prihvata baš najbolje veze starijih žena sa mlađim muškarcima. S jedne strane, postoje stariji muškarci koji su u vezama s mlađim ženama i to je postalo sasvim uobičajeno. Ali starije žene koje su u ljubavnim vezama s mlađim muškarcima, društvo još uvek ne može da prihvati.

Na licemerstvo koje vas okružuje ste već navikli, a ove žene su dosad imale nekoliko naziva: prvi je Gospođa Robinson, prema glavnoj ženskoj ulozi u filmu ‚‚Diplomac " iz 1967. godine, u kom starija gospođa zavodi 20-godišnjeg studenta, sina suprugovog prijatelja. Posle njega je bio popularan naziv kuguarke, u smislu velikih mački grabljivica.

foto: giphy

Ko su slavne kuguarke? Šeron Stoun, Madona, Demi Mur, Džoan Kolins, Robin vrajt, a svakako je trenutno najpopularnija Brižit Makron, prva dama Francuske, koja je od svog supruga Emanuela starija 24 godine.

foto: profimedia

I dok je razlika u godinama identična između američkog predsedničkog para Tramp, brak Makronovih ipak izaziva više zgražanja. A da bi skinula ljagu s imena takvih žena, britanski pisac Bibi Linč je predložila novo ime za takve žene - WHIP, ‚‚Women who are Hot, Inteligent and in their Prime", odnosno, žene koje dobro izgledaju, inteligentne su i nalaze se u svojim najboljim godinama života.

foto: giphy

- Omalovažavanje seksualno poželjnih i samopouzdanih žena koje su u vezama s mlađim muškarcima je zastarelo i pomalo jezivo ponašanje - izjavila je Bibi i dodala je da joj se otkad je ušla u petu deceniju udvaraju mlađi muškarci.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.