Novi način raskidanja je baš popularan, a još je gori od prethodnog! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

kao po loju

Novi način raskidanja je baš popularan, a još je gori od prethodnog! (FOTO) (GIF)

Ljudi više stvarno nemaju mere kad hoće da povrede nekoga, a ovo što sada rade je stvarno okritno

Objavljeno:

ZAŠTO FARMERKE SVIMA STOJE BOLJE NEGO MENI? 15 komičnih ilustracija u kojima će se prepoznati svaka od vas (FOTO)

Sigurno ste do sada već čuli za ‚‚ghosting", odnosno iznenadno prekidanje kontakta s nekim s kim ste bili bliski, bez ikakvog objašnjenja. A kao da to već nije bilo dovoljno okrutno, milenijalsi sada imaju novi izraz i praksu za odbijanje nekoga, koja je još gora od prethodne.

Reč je o takozvanom ‚‚benchingu" koji se primenjuje u komunikaciji s nekim na društvenim mrežama, od Fejsbuka do Tindera. U početku sve teče ‚‚ kao po loju" i već se dogovarate za upoznavanje i dejt. A kada dođe taj dan, osoba s kojom ste se dopisivali iz nekog razloga otkazuje dejt, ali i dalje se trudi da ostane u kontaktu s vama.

foto: giphy

Zatim opet dogovarate sastanak, ali druga osoba ga ponovo otkazuje u zadnji trenutak. A ako se to ponovi još dva, tri puta, onda možete biti sigurni da ste ‚‚benched", odnosno u slobodnom prevodu ‚‚na klupi".

foto: pixabay.com

Pitate se zašto to neko radi? Jer želi da ostane u kontaktu s vama ako se jednog dana zaista odluči na upoznavanje. Zavlači vas dopisivanjem koje ne vodi nikuda i uopšte se u tom trenutku nema nameru upoznati s vama. Okrutno, zar ne?

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.