7 znakova da između vas može biti i nešto više od prijateljstva! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

samo za momke

7 znakova da između vas može biti i nešto više od prijateljstva! (FOTO) (GIF)

Ako ne želiš da joj samo prijatelj možda to možeš da promeniš, ali moraš brzo da deluješ!

Objavljeno:

6 romantičnih trenutaka koji baš svima trebaju! (FOTO) (GIF)

Ako ne želiš da joj samo prijatelj možda to možeš da promeniš, ali moraš brzo da deluješ. Za početak, proveri kako te ona doživljava. Pročitaj znakove prema kojima možeš skoro odmah razaznati kakvi su njeni planovi i imaš li šansu da iz prijateljske uloge pređeš u ljubavničku.

Kad se muškarcu svidi djevojka, on želi da joj pokaže naklonost i u postelji. I to brzo. Devojka želi isto to, samo malo sporije od njega. Ali, zato postoje znakovi prema kojima muškarac može shvatiti kakvi su njeni planovi i priželjkivanja.

foto: giphy

Zbog činjenice da su muškarci na prvu loptu, žene mogu znatno lakše doći do seksa. Zamalo bilo kada i bilo gde. Ali, žene to ne žele bilo kada, bilo gde i pogotovo ne sa bilo s kim. Kod većine njih, seks je povezan s osećanjima, koje se muškarci retko trude da razumeju.

Žene su opreznije! Budući da su momci ti koji više opsedaju cure nego one njih, one su na tihom oprezu. Retko će odmah pasti na udvarača, osim ako nije dvojnik njenog omiljenog glumca, a mnoge nasrtljivce će odmah iskulirati. Ostale će svrstati u čekaonicu zvanu ‚‚fioka za prijatelje".

foto: profimedia

Većina će se i zadržati u prijateljskoj fioci ili će iz nje izaći kroz sporedna vrata, kad uoče da im je napredak nemoguć. Dok je ženi muški prijatelj veliki dobitak u životu, kao izvor zaštite, razumnih saveta, čašćenja i pomoći pri sitnim kućnim poslovima, muškarci su s takvom ulogom manje srećni - iako je mnogi prihvataju, u nedostatku bolje opcije.

Ako ne želiš da se pomirite s mestom u prijateljskoj zoni, ili čekajte da se vaš odnos počne rasplitati povoljno kao u romantičnim komedijama, ili primenite par proverenih trikova... Malo upozorenje: romantične komedije skoro nikad nisu temeljene na stvarnim događajima.

foto: giphy

Provereni trikovi:

Kao prvo, ne budi prema njoj previše uslužan, jer malo koja žena oseća erotsku privlačnost prema papučaru. Ne prihvaćaj svaki njen poziv ili molbu (ali nemoj je odbiti ako se radi o nečemu važnom). Ponekad je pusti da čeka dan-dva na tvoj odgovor. Budi nepredvidiv i izazovan. Povremeno je drži u neizvesnosti. Neka pomisli da te ne drži u šaci i neka posumnja da ćeš svoju pažnju pokloniti drugoj više nego njoj.

Izađi s drugom devojkom. Pitaj je za mišljenje o njoj ili o drugima koje ti se sviđaju. Traži od nje savet kako najlakše pristupiti dopadljivoj devojci. Ovi će je postupci ili učiniti ljubomornom ili će nastaviti da te tretira kao prijatelja. Bar ćeš znati na čemu si.

foto: profimedia

Reci joj da ti je najbolja prijateljica, da si srećan što se tako dobro razumete i da ničim ne bi želeo da ugrpziš vaše prijateljstvo. Ovo izvrtanje uloga često kod devojke izaziva vruću reakciju, jer je ona do tad bila uverena da je predmet tvoje žudnje, iako si se dosad ponašao samo prijateljski.

Ove savete primijeni samo ako želiš da izađeš iz njene prijateljske zone, u jednom ili drugom smeru. Ako ti je ipak najviše stalo da je zadržiš uz sebe, pa makar kao prijateljicu, igraj na sigurno i budi joj uvek na raspolaganju. Možda je to tvoj maksimum kod nje.

foto: Tumblr

Kako te doživljava? Kako ćeš prepoznati da te doživljava kao prijatelja?

Osim po otvorenoj izjavi da si joj ‚‚najbolji prijatelj"? Obrati pažnju na ove znakove:

1. Kaže ti da s tobom može o svemu da razgovara

2. Priznaje da je ti najbolje razumeš

3. Tepa ti da si drag momak

foto: profimedia

4. Upoređuje te s bratom (kog ima ili nema, svejedno)

5. kaže da ništa ne sme ugroziti vaše prijateljstvo

6. Žali se na teškoće koje ima s drugim muškarcima

7. Priča o muškarcima koji joj se sviđaju

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: zdravakrava.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.