6 romantičnih trenutaka koji baš svima trebaju! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

pored njega...

6 romantičnih trenutaka koji baš svima trebaju! (FOTO) (GIF)

Prava veza je „onih nekih sitnica“ od kojih vam ponekad iznenada zaklecaju kolena

Objavljeno:

Nećeš zbariti nijednu! 3 najgore taktike za muvanje žena! (FOTO) (GIF)

Leto, sunce, sladoled i puno emocija! Volite da budete napolju s voljenom osobom, da se šetate po plaži, da odete na noćno kupanje…

Ali, to nije sve - prava veza je „onih nekih sitnica“ od kojih vam ponekad iznenada zaklecaju kolena i javlja vam se onaj slatki osećaj leptirića u trbuhu.

6 romantičnih trenutaka koji baš svima trebaju!

foto: giphy

1. Probuditi se pored njega

Ujutro zazvoni budilnik i trzne vas iz lepih snova. Još je i ponedeljak! UŽAS!!! Pa ko to voli? Ali, otvorite oči i pored vas leži čovek kog volite. Čak i ako hrče i mrzite ga jer može spavati više od tebe, ti trenuci su neprocenjivi!

foto: Profimedia

2. Kad vam nedostaje

Tuga… Čak i ako ste supersamostalna žena, kad vaš omiljeni muškarac ode na nekoliko dana, nekako ste tužni. Nešto nam jednostavno nedostaje. Lepo je ako imate njegovu majicu ili jastuk koji miriše na njega! Spoznaja da vam nedostaje je nekako slatka, čak i opipljiva…

foto: giphy

3. Pomirenje

Ko je u vezi - ponekad se posvađa! To je tako i - tačka! Ludi ste od ljutnje, kosa vam se diže na glavi kad ga vidite, ne razgovarate, ponekad iz protesta iziđete iz stana s prijateljicama na piće, samo da ga ne gledate! Ali, kad se izduvate, kad nakon svađe jedno drugome pogledate u oči i zagrlite se, to može biti puuunooo lepše nego sve ostalo…

foto: profimedia

4. Svakodnevica s leptirićima u trbuhu

U nekom trenutku se u skoro svaku vezu na mala vrata ušunja „svakodnevica“. Stojite u kuhinji, perete posuđe, brišete pod. Ili radite bilo šta zajedno po stanu. Odjednom ga pogkledate i jave vam se leptirići u trbuhu, jer ste spoznali da svakodnevica ne mora nužno biti monotona, nego da zapravo znači da ste počeli zajednički život, održavati nešto, stvarati nešto… Počeli ste da gradite zajednički život, a to može biti najlepša ljubavna priča uopšte!

foto: giphy

5. Spontani poljupci

Naravno da volite da se mazite. Ali poljubac u obraz dok, na primer, perete zube, ili nežan poljubac u vrat dok kuvate, morate se onda nasmejati i i naježiti se!

foto: profimedia

6. Oboje isto mislite

Pozvani ste kod prijatelja na druženje, a njih dvoje odjednom počnu da e prepiru, dok vi bledo sedite između njih. Prilično neugodna situacija. Međutim, ako se pogledate u oči i oboje se nasmešite, i u tom trenutnu ste sigurni da je i on pomislio: „Hvala Bogu, mi nismo takvi!“, to je znak da ste pronašli onog pravog!

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.