NEMOJTE I VI DA POGREŠITE! Ovo su 3 najvažnije ljubavne lekcije koje žene kasno nauče (FOTO)
Foto: Pixabay.com

povedite računa

NEMOJTE I VI DA POGREŠITE! Ovo su 3 najvažnije ljubavne lekcije koje žene kasno nauče (FOTO)

U ljubavnim vezama često pravimo istu grešku – pretvaramo se...

Objavljeno:

Ponekad je potrebno da prođe puno vremena kako bismo napokon shvatili šta uistinu želimo od ljubavi i kakvi su oblici ponašanja u vezi prihvatljivi, a na kakve odmah treba da reagujemo. U nastavku pročitajte koje to ljubavne lekcije žene kasno nauče:

1. Nemojte da govorite "da" ako zapravo želite reći "ne"

U ljubavnim vezama često pravimo istu grešku – pretvaramo se. Zapamtite da kompromis nije rešenje ako se zbog njega osećate nesrećno. Nemojte da pristajete na stvari koje vas čine duboko nezadovoljnima, nemojte se pretvarati da ste srećni ako niste i nemojte govoriti "da" predlozima koje instinktivno želite da obijete.

U svakom trenutku veze budite autentični i svoji jer ćete jedino tako moći postići istinsku ljubavnu sreću s partnerom koji će videti vašu pravu ličnost, a ne onu kreiranu posebno za njega. Kada napokon kažete "ne" onome što vas čini nezadovoljnom, vaše prave želje i potrebe izlaze na površinu.

2. Vaša ljubav ne može promeniti muškarca

Dok on sam ne oseti potrebu za promenom, nema te ljubavi (bez obzira na to koliko je ona jaka) koja će ga naterati da se menja. Promene mogu da budu uslovljene spoljnim faktorima, ali zapravo dolaze iznutra.

3. Ljubomora i posesivnost nisu znači da vas voli

foto: Giphy

Mnoge žene ljubomoru i posesivnost doživljavaju kao potvrdu da je muškarcu uistinu stalo do njih. Mala doza ljubomore sasvim je normalna stvar u vezi.

Međutim, kada vas muškarac konstantno kontroliše, želi da zna svaki vaš korak i potez, brani vam komunikaciju s drugima - to je znak da njegova ljubomora nije bezazlena i zdrava.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Zadovoljna hr.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.