5 znakova da je pred vama prava ljubav! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

Magija kosmičkog sudara duša!

5 znakova da je pred vama prava ljubav! (FOTO) (GIF)

Osećate da je to ono o čemu bi trebalo pisati ljubavne priče i da ste kroz tu ljubav postali najautentičnija verzija sebe

Objavljeno:

Ovo je ubedljivo najljigaviji način da raskineš sa nekim! (FOTO) (GIF)

Svi znaju kliše prave ljubavi u današnjem društvu. Gledate filmove, slušate pjesme, čitate ljubavne romane. Sve vam to pruža srceparajuću vrstu ljubavi. Te iluzije su više kao amortizeri brzine na putu do prave stvari.

Bilo da je to trajalo jedan dan, godinu ili ostatak vašeg života, osećate da je to ono o čemu bi trebalo govoriti ljubavne priče i da ste kroz tu ljubav postali najautentičnija verzija sebe.

5 znakova da je pred vama prava ljubav!

foto: giphy

1. Prava ljubav nema vremenskog ograničenja.

Kada je seme prave ljubavi zasađeno, ponekad treba proći dosta vremena da proklija. Sudbina ili kako god to želite nazvati, ne mora nužno biti instant hemijska privlačnost, iako bi to moglo prodrmati vaš svet. To je osećaj u koji ste prilično sigurni. A čak i ako ste “sigurni” i ako je druga osoba sigurna, to ne znači da su obe strane spremne za “pravu ljubav”. Neki ljudi koji su sreli ljubav svog života i bili povređeni, moraju prvo preboleti stare rane.

Potrebno je neko vreme ostati u prošlosti, povezati se s drugima i ispričati svoj jad. Prava ljubav ostavlja tu osobu slomljenu. Ona ne može biti u potpunosti otvorena, prisutna i ranjiva u pravom ljubavnom odnosu, jer još uvek nije spremna da se opusti. Susrećete se s drugom osobom ali kao da jedno od vas, ili oboje imate alergijsku reakciju, tako da morate ostati daleko od onoga što vas privlači, jer jednog dana ta ljubav bi vas mogla žive pojesti.

foto: Profimedia

2. Vaš ego ne pobeđuje

Kada se susretnete s dušom, srcem, prijateljstvom, ljubavnom vezom, vaš ego može započeti sa svojom uobičajenom paradom. U stvari, računajte na to! Sve dok ga ne počnete neprestano podsećati na našu svrhu, a to je ljubav. Prava ljubav stvara magiju.

Čini vas mekšima i omogućava protok tih osjećaja. Postaje vam jasno da se radi o čistoj, istinskoj ljubavi. Bez obzira da li je to sudbina ili duga borba, u pravoj ljubavi ego ne igra glavnu ulogu. Ali to ne jamči određeni ishod.

foto: Tumblr

3. Imate smisla za humor, imate osećaj lakoće, povezanosti i dobrote, čak i kada se loše stvari događaju

To se zove prava ljubav, bezuslovna, čak i ako ste odlučili da se razdvojite, ljubav je tu.

foto: Profimedia

4. Ne možete izbeći sinhronicitet

Skoro da je smešno! Bilo da se radi o stvarima koje su vam zajedničke ili možda vaša braća imaju ista imena ili imate sličnu percepciju života. Ili shvatite da su vam se putevi već jednom ukrstili pre nekoliko godina, a da to niste znali...

S druge strane …

Gde god ida dete ime te osobe vam iskače poput neonskog znaka ili stalno čujete neke pesme povezane s tom osobom koje je nemoguće ignorisati… Bilo da oboje žudite jedno za drugim ili bežite u suprotnim smerovima, ako postoji sinhronicitet, to znači da još nije gotovo. Prava ljubav je lepak koji povezuje vaše srce s potencijalnim rastom duše. Svest je svetlo. Bilo da ste u braku, živite zajedno ili ste pobegli i pridružili se cirkusu, prava ljubav je uvek uz vas, jer ona jednostavno “jeste”.

foto: giphy

5. Osećate sreću

Imali ste dovoljno sreće da sretnete nekoga i doživite pravu ljubav i vezu. Bilo da je to trajalo jedan dan, godinu ili ostatak vašeg života, osećate da je to ono o čemu bi trebalo govoriti ljubavne priče i da ste kroz tu ljubav postali najautentičnija verzija sebe.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: elephantjournal.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.