Beži od njega, to nije ljubav! Ovako se ponaša samo muškarac koji želi da patiš! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

ne voli te

Beži od njega, to nije ljubav! Ovako se ponaša samo muškarac koji želi da patiš! (FOTO) (GIF)

On će vas uveriti da ste sve preuveličali i da zapravo nema pojma šta se događa...

Objavljeno:

Šta muškarci prvo primete na ženi koja im se sviđa? (FOTO) (GIF)

Ovakvi momci najobičnije trenutke u vezi umeju da pretvore u veliki monolog o tome koliko je svet bez njih jednostavno besmislen. Ima ih svuda, a najčešće se znaju dobro sakriti iza maske simpatičnog, uspešnog frajera koji je omiljen u društvu. Izlasci s narcisoidnim frajerom mogu biti jako zabavni, ali kad je reč o vezi s jednim takvim, stvari mogu postati poprilično iritantne.

Oni misle da su nezamenljivi i da svet bez njih ne može da funkcioniše, slušaćete monologe o tome koliko su sjajni i neće propustiti priliku da se hvali ili da vam pričaju o tome koliko ih svi vole.

Ako ne znate kako da orepoznate jednog narcisa, ovih 5 znakova će vam u tome pomoći:

foto: giphy

1. "Ne volim dramu"

On često ističe da mrzi dramu, ali njegov život je zapravo pun upravo takvih trenutaka.

foto: profimedia

2. Stavlja vas na tron

On će vas često hvaliti i dizati na tron da biste se osećali posebno, ali takvi ljudi skoro uvek u tajnosti spletkare sa strane, ali su odlični u glumljenu žrtve.

foto: giphy

3. Vi ste problem

Ovi muškarci znaju kako da vas izmanipulišu da se osećate kao da ste vi uzrok svih njihovih problema i frustracija. Drugim rečima, nije problem u njima, nego u vama, a nećete ni uspeti da se okrenete, a krivica će već biti prebačena na vas. Naravno, problem je i u vašim prijateljima koji su protiv njega.

foto: profimedia

4. "Preosetljiva si"

Još jedna fraza koju ćete često čuti iz usta narcisoidnog muškarca. On će vas uveriti da ste sve preuveličali i da zapravo nema pojma šta se događa, a sve će pripisati vašoj "osetljivosti".

foto: giphy

5. "Kako ćeš ti bez mene..."

Čujete li ovo ikad od strane vašeg partnera, nema sumnje s kim imate posla, a jedino što u takvim trenucima možete pomisliti je: "Bolje nego s tobom". Njegov cilj ja da vas uveri da vi ne možete bez njega i da ste bez njega ništa, ali samo se zapitajte kako ste živeli dok on nije bio tu? Upravo tako, a sada ste još zreliji i pametniji!

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.