Zbog ove osobine ideš na živce skoro svim muškarcima! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Imaš li je?

Zbog ove osobine ideš na živce skoro svim muškarcima! (FOTO) (GIF)

Šta mislite, je li stvar u iritantnosti ove karakteristike ili je reč o muškoj nesposobnosti da prihvate poraz?

Objavljeno:

8 načina da kažeš - Volim te, a da ne kažeš ništa! (FOTO) (GIF)

Takmičarski duh uopšte nije loša stvar, ali ako je verovati stranici ‚‚yourtango.com", upravo vas on može učiniti krajnje neprivlačnom muškom za muškarce. U istraživanju o najčudnijim razlozima zbog kojih su muškarci ostavljali žene, preizraženi takmičarski duh se pokazao kao najčešći razlog za raskid.

U istraživanju o najčudnijim razlozima zbog kojih su muškarci ostavljali žene, preizraženi takmičarski duh se pokazao kao loša karakteristika, zbog koje su mnogi pobegli iz veze.

foto: giphy

- Imao sam devojku koja je uvek morala biti bolja u svemu - kaže jedan od učesnika.

- Ako sam ja imao loš dan na poslu, ona je imala lošiji, ako mene boli glava, nju je neki dan bolela još jače… sve je bilo takmičenje, i dobre i loše stvari. - kaže jedan od učesnika.

foto: profimedia

- Jedan od glavnih razloga raskida s bivšom je bila svađa nastala nakon što sam slomio prst - kaže drugi i nastavlja: Umesto da mi kaže nešto lepo, počela je da priča kako je ona u detinjstvu slomila ruku i da je manje plakala nego ja oko prsta. Morala je pobediti u svemu, uvek, a s vremenom je postalo toliko naporno da sam pobegao.- kaže još jedan učesnik.

foto: giphy

Prevelika potreba za takmičenjem se pokazala kao jedan od najčešćih razloga za raskid. Šta mislite, je li stvar u iritantnosti ove karakteristike ili je reč o muškoj nesposobnosti da prihvate poraz?

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.