8 načina da kažeš - Volim te, a da ne kažeš ništa! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

da ukradeš nečije srce

8 načina da kažeš - Volim te, a da ne kažeš ništa! (FOTO) (GIF)

Ljubav je lapa i ne radi se o tome na koji će vam je način neko izraziti, već o tome odakle dolazi i koliko se lepo pokazuje

Objavljeno:

Da li te stvarno voli ili to kaže tek onako? (FOTO) (GIF)

Kada ste u vezi, reči - Volim te, aktiviraju puno emocija. Čini vam se sjajno što vam je ta osoba uzvratila osećanja, što vas je prihvatila i što vas voli. I pored toga što ste te reči čuli mnogo puta i dalje uživate u njima.

Ljubav je lapa i ne radi se o tome na koji će vam je način neko izraziti, već o tome odakle dolazi i koliko se lepo pokazuje. Postoji mnogo načina da nekome pokažete koliko ga volite, a često mogu i da znače mnogo više od reči - Volim te!

foto: giphy

8 načina da kažeš - Volim te, a da ne kažeš ništa!

1. Izađite na dejt, bez obzira koliko ste već zajedno

Fokusirajte se na svoju ljubav bar tu jednu noć, ne morate ići u skup, otmeni restoran, ali znajte da u stvari najjednostavnije stvari kradu srca. Obradujte voljenu osobu izletom u obližnje mesto ili jednostavnim izletom u najbližem parku.

foto: giphy

2. Popravite nešto za voljenu osobu

Svi vole da budu sa nekim ko čini da neke stvari budu manje komplikovane, a baš svako ima neki talenat ili veštinu. Upotrebite svoj talenat da uradite nešto za osobu koju volite. Možda ste dobri u popravljanju stvari u kući ili sređivanju ormana... Uvek postoji nešto što možete da uradite za osobu koju volite.

foto: giphy

3. Skuvajte nešto ukusno

Ne morate biti vešti u kuhinji, ali sigurno možete da pripremite nešto ukusno za vašu posebnu osobu. Ćak iako to ne možete da uradite sami, uvek vam može pomoći neki tutorijal ili video recept kojih sad ima mnogo. Možete čak i da kupite gotovu večeru i da je servirate iukrasite lepo.

foto: giphy

4. Recite - Hvala i pokažite zahvalnost

Vaša voljena osoba voli da čuje da cenite što nešto radi za vas, a najlakši način da izrazite svoju zahvalnost je da joj kažete - Hvala. Pokažite joj da vam znači i da volite što je tu. Takođe, kada ste sa prijateljima, pokažite svima da je to zaista posebna osoba u vašem životu.

foto: giphy

5. Iznenadite voljenu osobu

Naučite da ponekad iznenadite voljenu osobu ljubavnom porukom, vicem, ljubavnim člankom ili crtaćima. Ima toliko ljubavnih stvarčica koje možete staviti tamo gde znate da će biti pronađene, i budite sigurni da će nekome sigurno ulepšati dan.

foto: Profimedia

6. Poseban tretman

Odvedite voljenu osobu u spa, salon ili u šoping da kupite neku sitnicu. Vaša voljena osoba će se osetiti toliko voljeno da će je to više razmaziti od masaže ili spa tretmana. Ili možete da obratite pažnju na ono što vaša voljena osoba želi. Ako pokušava da uštedi za odlazak kod zubara ili slično, možete pomoći sa tim, umesto sitnice ili poklona dajte mu deo koji nedostaje za to.

foto: couple

7. Idite na kratko putovanje

Idite na putovanje ili odmor sami, to ne mora biti neka daleka destinacija, bitno je samo da neko vreme provedete sami, vas dvoje. To će vam pomoći da vidite jedno drugo u drugačijem svetlu, a oslanjanje jedno na drugo će vas još više zbližiti.

foto: giphy

8. Napišite joj stihove ili napravite pesmu

Ovo vam je lakše ako ste kreativni i vešti sa rečima ili muzikom, ali i ako niste to ne moraju da budu najlepši stihovi ikad napisani ili najbolja kompozicija koja je ikad napravljena, bitno je da dolaze iz srca.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: yourtango.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.