Bulji u tebe na dejtu? Šta misliš gde tačno gleda? (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

šta najviše voli?

Bulji u tebe na dejtu? Šta misliš gde tačno gleda? (FOTO) (GIF)

Jedno istraživanje prikazuje momke u sasvim novom svetlu... nakon prvog dejta će vam se javiti samo ako...

Objavljeno:

Da li te stvarno voli ili to kaže tek onako? (FOTO) (GIF)

Kako je uvreženo mišljenje da muškarce vode praiskonski instinkti, mislićeš da on voli da bulji u ćeš grudi, usne, noge... Ali jedno istraživanje prikazuje ih u sasvim novom svetlu. Ni guza ni duga, sjajna kosa nisu im na prvom mestu.

Više se ne morate se satima spređivati ispred ogledala. Američka kompanija za istraživanje tržišta Kelton Global, ispitala je 1000 muškaraca starijih od 18 godina iz različitih društvenih slojeva i otkrila šta im najviše ostaje u sećanju nakon prvog dejta. A to su...

foto: giphy

Istraživanje je pokazalo da će čak šest od deset muškaraca prvo zapamtiti miris žene ili glatkoću njene kože! A toliko si se brinula jesi li savršeno depilirana i vidi li ti se stomaćić. Istaknuti svoje adute, raskošan dekolte ili duge noge? Nije na odmet, ali to pali kod manjeg broja frajera, tvrde iz Kelton Globala.

foto: pixabay.com

U istraživanju su samo trojica od njih deset izjavila da su nakon prvog dejta zapamtili ime ili figuru žene. Dakle, "njuškavci" pobeđuju. Dodatno, istraživači su iz njih izvukli priznanje da bi s ženom koja im lepo miriše ili ima nežnu kožu izašli i na drugi dejt.

foto: giphy

A uopšteno naučnici tvrde kod više od polovine učesnika miris utiče na to kako će zapamtiti osobu s kojom su bili na dejtu. Pritom je bitniji miris tela nego parfema kojim se žena poprskala.

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.