7 mnogo dobrih načina da ga zauvek sprečiš da te vara! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

emocije su prioritet

7 mnogo dobrih načina da ga zauvek sprečiš da te vara! (FOTO) (GIF)

Ni jedan odnos nije siguran od preljube, treba samo da znate kako da se borite sa njom

Objavljeno:

Čuvaj se ‚‚onih dana"! 5 najboljih načina da preguraš njen PMS! (FOTO) (GIF)

Kada dođe do preljube u vezi, ona najčešće bude razorena do temelja. Sve što se ulagalo godinama odjednom postane bezvredno. Iako istraživanja pokazuju da sve veći broj ljudi vara svoje partnere.

To ne važi samo za muškarce, jer žene takođe postaju sve gore po tom pitanju. Ali, postoje načini kojima se takve situacije mogu izbeći. Ni jedan odnos nije siguran od prevare. Prepoznati upravo tu mogućnost od potencijalne prevare, prvi je korak popravljanja odnosa.

7 mnogo dobrih načina da ga zauvek sprečiš da te vara!

foto: giphy

1. Prepoznaj potrebe partnera i respekt

Osim vlastitih potreba jako je bitno prepoznati želje svoga partnera i obratiti im pažnju. Kako se potrebe u vezi tokom vremena menjaju, treba se uvek na novo prepustiti i pokušati pronaći nove načine kako zadovoljiti partnera, uvažavati njegove želje. To je jedini način kako sprečiti frustraciju i osećaj samoće, koja u najgorem slučaju donosi odvojenost od partnera, bila ona fizičkog ili emocionalnog karaktera koja dovodi do preljube.

foto: profimedia

2. Prepoznaj mogućnost prevare

Ni jedan odnos nije siguran od prevare. Prepoznati upravo tu mogućnost od potencijalne prevare, prvi je korak popravljanja odnosa i truda oko partnera. U vezi uvek treba biti mesta za greške, što uključuje i prevare.

foto: giphy

3. Definiši pravila u vezi

Svaka veza ima svoja pravila i to je dobra stvar. Zajedno s partnerom definiši granice u vezi i pokušaj imati partnerski odnos pa ćeš tako sprečiti neočekivana razočarenja i stvoriti osnovu za međusobno poverenje. To uključuje i definisanje samog odnosa i otvorenost prema alternativnim oblicima veze. Ono što je najvažnije je da si uvek iskrena sa sobom i sa svojim partnerom, poštuj njegove želje, otvoreno komunicirajte i poštujte se.

foto: profimedia

4. Završi s poglavljem: prošlost

Nerešeni problemi iz bivših veza mogu negativno uticati na trenutnu. Čak i ružna iskustva i događaji mogu tokom konflikta probuditi stare emocije i strahove. Svako ko je uspešno završio s prošlošću, može razviti zdrav odnos s novim partnerom i na taj način izgraditi novu, stabilnu vezu sa zajedničkom budućnošću.

foto: tumblr

5. Uzmi vremena za seks

Fizička privlačnost i razmena nežnosti ne bi trebala da padne u drugi plan. Naravno da seks igra različitu ulogu u vezi, zavisno od faze veze. Međutim, prihvatiti činjenicu da je sve ređi u vezi, potpuno je pogrešno razmišljanje. Zanemariti nežnost u vezi, može prouzrokovati manju povezanost među partnerima, manju požudu i želju. To je začarani krug koji može dovesti do prevare.

foto: profimedia

6. Dopusti međusobnu slobodu

Ako staviš partnera pod „lance“, brzo će i pobeći. Jer ako ima slobode, ima i poverenja. To je temelj svake veze.

foto: giphy

7. Komunikacija je prioritet

Stabilna veza koja funkcioniše je ona pomoću prave komunikacije. Svaki par treba pronaći svoj vlastiti oblik interakcije i kada je pronađe, treba da je neguje. Zlatno pravilo: ne postoje glupe rasprave! Drugim rečima: ko se uključuje u rasprave, komunicira otvoreno s partnerom, taj će dugoročno imati manje nesporazuma i više sklada.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.