5 znakova da te on voli kao što te niko drugi na svetu ne voli! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

On je tvoja srodna duša!

5 znakova da te on voli kao što te niko drugi na svetu ne voli! (FOTO) (GIF)

On te nikada neće izneveriti ili napustiti... Srodna duša znači sresti se i prepoznati se, a ne upoznati se…

Objavljeno:

7 rečenica koje u stvari znače - Volim te! (FOTO) (GIF)

Srodna duša je neko ko vas upotpunjuje, ko vas prihvata onakvim kakvi jeste bez obzira na sve vaše mane, ko je uvek oduševljen vama, ko vas voli onako kako vas niko drugi na svetu ne voli, ko vam je najbolji prijatelj....

Zbog njega ne morate praviti mnogo kompromisa, s njim ste duboko povezani, on uglavnom zna šta mislite i šta ćete izgovoriti, za njega osećate da je onaj pravi i iznad svega, on vas nikada neće izneveriti ili napustiti.

Srodna duša znači sresti se i prepoznati se, a ne upoznati se…

foto: giphy

To je toplota, prepoznavanje, intimnost, situacija u kojoj sve nekako teče svojim tokom. Jer ako, kada upoznate nekoga i pokušate da zamaskirate svoje negativne osobine, to znači da ta osoba nije vaša druga polovina.

Postoji li takva osoba? Ili postoji nekoliko takvih osoba koje možete sresti u životu? Može li vam se dogoditi da nikada ne sretnete srodnu dušu? Ili da je propustite iako je jednom ušla u vaš život?

foto: profimedia

Ovo je 5 jednostavnih, a najvažnijih znakova koje treba da prepoznate:

1. Srodna duša je odana

Odanost je važan kvalitet svake veze, a upravo je takav partner koji je srodna duša. Odan, lojalan i uvek tu, kad god je potrebno i nije potrebno.

foto: giphy

2. Srodna duša je puna podrške

Podrška od partnera od vitalnog je značaja, a srodna duša bi vas trebala podržavati u svim situacijama. Vaša srodna duša će vam pomoći da se podignete nakon pada i uvek će biti svesna vaših emocija.

foto: profimedia

3. Srodna duša ima moralna načela i vrednosti slične vašima

Između ostalog, ovo je i jedan od glavnih razloga zbog kojih ste vi srodne duše. Moralna načela i vrednosti prilično je teško promeniti, skoro pa nemoguće, a vaša srodna duša to i ne pokušava, jer ih ona deli s vama.

foto: giphy

4. Srodna duša pobuđuje najbolje u vama

Kada vas neko inspiriše da budte najbolja verzija sebe i da stvari oko sebe prihvatate otvorenog srca, velika je šansa da je ta osoba vaša srodna duša.

Ta osoba vas ne odvraća od vaših unutrašnjih želja već više deluje kao katalizator koji vam pomaže da živite život o kom ste oduvek sanjali.

foto: profimedia

5. Sa srodnom dušom komunicirate opušteno

Možete biti sigurni da ste pronašli srodnu dušu kada su, u većini situacija, reči koje upućujete jedno drugome nežne, pune ljubavi i poštovanja. Naravno, imaćete prepirke, uspone i padove, ali ako je opuštena i prijatna komunikacija trajno prisutna, imate dobitnu kombinaciju.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.