Način na koji te grli govori koliko te voli! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

SNAŽNE EMOCIJE ILI...

Način na koji te grli govori koliko te voli! (FOTO) (GIF)

Način na koji vas neko grli otkriva mnogo toga o njegovim osećanjima, namerama, ali i o njegovoj ličnosti...

Objavljeno: 16:00h

9 znakova da te on obožava i više nego što ti to misliš! (FOTO) (GIF)

Zagrljaj je najintimniji čin koji možete da podelite sa nekim do koga vam je zaista stalo i prema kome imate određene emocije, a kakve su to emocije možete otkriti iz načina na koji vas grli.

Osim što iz zagrljaja možete da otkrijete kakva osećanja neko gaji prema vama, možete otkriti i kakava je osoba i koje su glavne osobine njegove ličnosti.

foto: giphy

10 vrsta zagrljaja i šta oni govore o njegovoj ljubavi:

1. Zaštitnički zagrljaj

Zaštitnički zagrljaj pokazuje važnost osećaja sigurnosti. Osoba polaže svoje ruke oko struka osobe koja se nalazi ispred nje okrenuta leđima, pružajući stabilnost preuzimanjem uloge zaštitnika. Ovaj položaj pokazuje veliku količinu poverenja u odnosu i da je briga jednog o drugom jako važna.

foto: giphy

2. Kratki zagrljaj

Zagrljaj koji ‚‚odradite" na brzinu odaje simpatije i naklonost prema drugoj osobi. Prijatan je i prijateljski, a najčešće će vas tako zagrliti pomalo introvertne i sramežljive osobe.

foto: Profimedia

3. Dugačak zagrljaj

Jasno je, ovako će vas zagrliti samo neko kome ste iskreno simpatični ili ko prema vama gaji snažna osećanja. Ako vam rečima to nije dao do znanja, obratite pažnju na njegovo uobičajeno ponašanje jer ovaj vaš prijatelj možda s vama želi nešto više od prijateljstva...

foto: giphy

4. Londonski most

Londonski most je zagrljaj koji odražava želju za što većom distancom.

Obe osobe se grle gornjim delom tela, dok održavaju donje delove udaljenim. Ovaj položaj pokazuje veliku količinu neslaganja u vezi. Ovakvom vrstom zagrljaja, pokazujete da nijedno od vas dvoje ne želi da bude blizu druge osobe. Nekim ljudima jednostavno nije suđeno da budu ništa više od poznanika.

foto: Giphy

5. Nežan zagrljaj

Ako ne propušta priliku da vas zagrli u svim mogućim situacijama, nežno vam rukama dodirujući leđa i glavom se oslanjajući na vašu glavu... Možete biti sigurni, njegovo srce je samo vaše! Iskreno vas voli i to želi da svima pokaže.

foto: profimedia

6. Filmski zagrljaj

O ovakvom zagrljaju većina devojaka sanja. Zagrli vas, a potom snažno podigne ili još bolje, zagrli... Ako vas neko grli na ovakav način, očigledno ste mu jako nedostajali i srećan je što vas vidi. Ako još uvek niste u vezi s ovim dečkom, krajnje je vreme da o tome razmislite...

foto: giphy

7. Džepar

Ovakav zagrljaj govori o udobnosti i jednostavnosti. U ovom zagrljaju, jedna ili obe osobe drže svoje ruke u džepovima druge osobe. Ovaj položaj pokazuje koliko je opušten i prijatan vaš odnos. Ne morate se puno truditi da bi vša veza uspela. Kada s lakoćom možete staviti ruku u džep vašeg partnera, znate da je to savršen sklop.

foto: profimedia

8. Frajerski zagrljaj

Kada vas neko zagrli oko ramena ili kratko potapše po leđima, nažalost, to ne odaje da mu se snažno sviđate. Na ovaj način grli i svoje drugare i verovatno vas smatra super drugaricom...

foto: giphy

9. Leteći zagrljaj

Leteći zagrljaj je zagrljaj strasti i požude. Jedan partner opkoračuje drugog dok sedi ili dok ‚‚lebdi" u vazduhu. Bez obzira na dubinu vaše povezanosti, ovaj položaj otkriva da osećate stalnu fizičku žudnju jedan prema drugom.

Ne možete odoleti da ne skočite jedno drugom u zagrljaj u nastupu strasti. Dakle, čak i ako vaša ljubav ne potraje, fizički odnos je dobar.

foto: giphy

10. Spori ples

Spori ples pokazuje na romantiku, romantiku i samo romantiku. Jedan partner stavlja ruke oko struka drugog, dok drugi partner postavlja ruke prvom partneru oko vrata, imitirajući scenario ljubavi srednjoškolskog plesa.

Ovakav zagrljaj je tipičan za mladu ljubav ili ranu ljubav. Ako se još uvek grlite na ovaj način posle mnogo godina veze, to definitivno znači da je romantika među vama još uvek budna.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: littlethings.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.