Samo ljubavni broj može da vam otkrije put do vaše srodne duše!  (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

da li ste našli svoju ljubav?

Samo ljubavni broj može da vam otkrije put do vaše srodne duše! (FOTO) (GIF)

Kad su zaljubljene, neke osobe, potpuno izgube glavu. Osvajaju direkno i šarmantno, a teško ko im može odoleti...

Objavljeno:

13 iritantnih stvari koje može da trpi samo zaljubljen muškarac! (FOTO) (GIF)

Znanje o brojevima može vam mnogo pomoći u ljubavnom životu. Svako od vas ima lični broj koji je jednostavno izračunati, a on vam govori o vašoj ličnosti, ali i partnerovoj. Brojevi su poput magije. Ako naiđete na osobu s kojom ste numerološki kompatibilni, lepa veza na je pomolu, a može postati i trajna i voditi u brak.

Ali neke veze ne uspevaju uprkos trudu oba partnera, nešto kao da nedostaje ili su karakterne razlike prevelike da bi odnos opstao. Možda ste naišli na osobu koja se ne slaže s vašim ličnim brojem. Ovaj numerološki vodič će vam olakšati ljubavnu potragu ili će vam reći šta ne valja u vašem odnosu. Vaš lični broj predstavljen je u zbiru vašeg datuma rođenja.

Dobijen lični broj predstavlja vašu ličnost, životne odabire i put kojim koračate kroz život, a ujedno će vam otkriti koliko ste kompatibilni s partnerom.

foto: giphy

Kako izračunati vaš broj?

Kako biste otkrili jeste li jedno za drugo, dovoljni su vam vaš i partnerov datum rođenja. Vaš je lični broj ključ prema kojem numerološki možete otkriti koliko ste osećajno kompatibilni s partnerom. Jednostavno saberite brojke u datumu vašeg rođenja i pretvorite ih u jedan broj, koji je vaš lični broj. Isto učinite i s partnerovim.

Ako je vaš rođendan 23. 1. 1982. treba da saberete cifre dana, meseca i godine i da ih pretvorite u jedan broj.

foto: profimedia

Mesec: 1 Dan: 2 + 3 = 5 Godina: 1 + 9 + 8 + 2 = 20 Tada je 2+0 = 2

Na kraju saberete dobijene brojeve

1+ 5 + 2= 8

Krajnji rezultat je 8

foto: giphy

Vaš lični broj je 8. Sledeći korak je da saznate rođendan osobe u koju ste zaljubljeni. Izračunajte njen ili njegov lični broj. Kad ste to učinili, pogledajte opis brojeva koji će vam pokazati jeste li vi i partner numerološki srodne duše.

foto: pixabay.com

Rođeni u broju 1

Vrlo su uporni, često i tvrdoglavi. Rođene su vođe, ambiciozni su i kreativni. Visokog su samopouzdanja i odlični su ljubavnici. Prema izabraniku svoga srca su jako posesivni, ali i zaštitnički. Osobu koju vole drže kao kap vode na dlanu i vole da partnerom ponose u društvu. Udvaranje im nikad nije problem jer osvajaju neospornim šarmom.

Najromantičniji uspeh imaćete s brojevima 2, 4 i 7. Kod dvojki im se sviđa njihova nežnost, toplota i dobroćudnost, a četvorke ih privlače zbog nepredvidivosti i samosvojnosti.

foto: giphy

S njima će imati odnos pun uzbuđenja, a kako oboje dele ljubav prema putovanjima i pustolovinama, ni dobrog provoda im neće nedostajati.

Odlično će se slagati i s brojem 7, koji će ih oboriti s nogu šarmom i inteligencijom. Ali treba da izbegavaju vezu s trojkama jer će njihov odnos biti previše buran i nestalan.

foto: profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.