2 najbolje taktike za osvajanje (buduće) svekrve! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

da te zavoli

2 najbolje taktike za osvajanje (buduće) svekrve! (FOTO) (GIF)

Neke majke misle da ni jedna žena nije dovoljno dobra za njenog sina i teško prihvataju to što će neka druga žena biti na prvom mestu
Objavljeno:

4 sigurna znaka da je on ONAJ PRAVI! (FOTO) (GIF)

Upoznali ste muškarca svojih snova, i savršeno se slažete, ali da se složite s njegovom majkom je skoro nemoguće i ponekad mislite da ona stoji na putu vaše ljubavi. Pokušavate da joj se "dodvorite" na sve moguće načine, ali vas ona i dalje ne prihvata.

Istina, neke majke misle da ni jedna žena nije dovoljno dobra za njenog sina, a i teško prihvataju činjenicu da će u životu njenog sina neka druga žena biti na prvom mestu. Nauka je pronašla najbolji način kako da pridobijete partnerovu majku i učiniti je prijateljicom.

foto: Giphy

Istraživanje grčkog Univerziteta Nikozija se bavilo pitanjem koji je najefikasniji način da žena, odnosno muškarac pridobije svekrvu i svekra, odnosno taštu i tasta.

foto: profimedia

- Preferencije roditelja o tome kakvog bi partnera njihovo dete trebalo da ima, ne slažu se uvek s detetovim izborom. Roditelji tada neretko manipulacijom pokušavaju da oteraju ‚‚neželjenu" devojku ili mimka. Da bi izbegli tu situaciju, pojedinci uzvraćaju manipulacijom pokušavajući da promene mišljenje partnerovih roditelja i navedu ih da ih prihvate kao savršenog partnera za njihovo dijete - objašnjava vođa istraživanja Menelaos Apostolou, profesor na Univerzitetu.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.