ŽENE SAMO SA JEDNIM TIPOM MUŠKARCA MOGU DA DOŽIVE VRHUNAC: Kriju to ko zmija noge, slušajte samo kakav mora biti
Foto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

POGLEDAJTE!

ŽENE SAMO SA JEDNIM TIPOM MUŠKARCA MOGU DA DOŽIVE VRHUNAC: Kriju to ko zmija noge, slušajte samo kakav mora biti

Stručnjaci objašnjavaju da iza toga postoji evolucioni razlog

Objavljeno:

Postoji nekoliko faktora od kojih zavisi hoće li žena doživeti orgazam, od opuštenosti do ljubavničke veštine partnera, ali naučnici tvrde da postoje neke osobine muškarca po kojima bi pripadnice lepšeg pola mogle da pogode hoće li sa određenim muškarcem doživeti vrhunac.

Naučnici sa Univerziteta u Albaniju sproveli su istraživanje tokom kojeg su ispitivali seksualni život mladih žena u heteroseksualnim vezama te su na osnovu njihovih odgovora proverili koliko su učestalost i intenzitet njihovih orgazama povezani sa izborom partnera.

Studija je pokazala da žene čiji su partneri duhoviti, samopouzdani i dobro zarađuju češće doživljavaju orgazme.

Intenzitet orgazma, navode, zavisi od toga koliko su ženama njihovi partneri seksualno privlačni, ali na to utiče i jedna fizička karakteristika muškarca - širina njegovih ramena.

Stručnjaci objašnjavaju da iza toga postoji evolucioni razlog: žene uživaju u seksu sa razvijenim, snažnim i uspešnim muškarcima jer je tako veća šansa da će imati jednako uspešne potomke.

Bonus video

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

(Espreso/Srbijadanas/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.