NOVA POZA U ODNOSIMA GARANTUJE VRHUNAC I ZA NJU I ZA NJEGA: Ceo svet poludeo za njom, evo zašto
Foto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

PROBAJTE I VI

NOVA POZA U ODNOSIMA GARANTUJE VRHUNAC I ZA NJU I ZA NJEGA: Ceo svet poludeo za njom, evo zašto

Otkrivanje nove poze u spavaćoj sobi može biti izvrstan način da malo promenite stvari

Objavljeno:

Dosadile su vam iste poze u seksu? Nema razloga za brigu, jer često je dovoljno samo malo mašte kako bi ponovo rasplamsali vatru u krevetu.

Jeste li ikad čuli za pozu "Discovery Channel?" Britanska kompanija Ann Summers, koja prodaje seksi donje rublje i igračke za seks, tvrdi da je to poza koja će stimulirati žensku G-tačku.

Ne samo da pruža dublju penetraciju već omogućuje i dodatni nivo užitka, prenosi Daily Star. Pozicija je, kao što se može videti s ilustracije ispod, dosta slična klasičnom seksu otpozadi. Iz britanske kompanije kažu kako će ova poza promeniti ugao penetracije i vašoj partnerki pogoditi sva prava mesta.

"Otkrivanje nove poze u spavaćoj sobi može biti izvrstan način da malo promenite stvari, pa čak i da dodate malo začina u vezu koji će vam pružiti zadovoljstvo kakvo ranije niste doživeli", kaže Lora Vitaker iz kompanije.

"Discovery Channel je izvrsna varijacija tradicionalnijem "doggy stilu" koja pomaže vašem partneru da prodre dublje i stimuliše vašu G-tačku", kaže i dodaje kako u ovoj pozi muškarac rukama lako može da dosegne klitoris partnerke.

Bonus video

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

(Espreso/Srbijadanas/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.