OVO SU SIGURNI ZNAKOVI DA JE MUŠKARAC LUD ZA VAMA: Koliko god sakrivao, jedna stvar ga odaje na prvu
Ilustracija, Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

saznajte

OVO SU SIGURNI ZNAKOVI DA JE MUŠKARAC LUD ZA VAMA: Koliko god sakrivao, jedna stvar ga odaje na prvu

Neki odnosi tek počinju sa sramežljivim pogledima i sramežljivim pokušajima da se držite za ruke

Objavljeno:

Ili ste možda dugo u vezi, ali ona pokušava zadržati udaljenost i skriva oči …

Ovi znakovi će vam pomoći da se što se događa u vašem odnosu bez ikakvih reči.

Sve je u redu. Sviđate se jedno drugome.

Primetili ste da vaš partner ‘hvata’ vaš pogled i drži pogled još duže nego što bi trebalo. Ako se nakon nekog vremena radnja ponavlja, možete biti sigurni da se sviđate.

Ako se tokom razgovora ili šetnje partner pokušava okrenuti prema vama, to je svakako znak da je vaš zainteresovan.

Ako muškarac gaji osećanja prema vama, podsvesno saviti telo prema vama dok naizgled normalno sedi. Muškarci, u ovom slučaju, pokušavaju izgledati veće i jače. Uspravljaju se rukama. Tokom razgovora, ponekad se oslanjaju na zid rukom na nivou ramena kako biste ušli u vaš osobni prostor.

Ako počnete da primećujete da vam ruke često slučajno dodiruju (čak i ako za to nema pravog razloga), možete biti sigurni da je njegovo interesovanje za vas ogromno.

Ponekad biste mogli primetiti da je, nakon što priča neku šalu, osoba gleda u vas i čeka vašu reakciju. To je očigledan znak simpatije; inače, zašto bi to radio?

Muškarci obično prestaju da se smeju „široko” oko 5-6 godina. Ako primetite da muškarac u vašoj blizini ima holivudski osmeh, to definitivno može da znači da je zaista srećan.

Ako primetite da je osoba počela da koristi iste gestove i intonacije kao i vi, to ne znači da pokušava da vas zadirkuje. Verovatnije je da mu se sviđate i da vas podsvesno kopira.

Nešto nije u redu. Morate razgovarati.

Uvek pokušavate da kažete nešto svom partneru, ali se desi nezgodan trenutak: njegovo telo je okrenuto od vas, ne gleda vas u oči i pokušava da drži distancu. Sve su to bezuslovni znaci nevolje i antipatije.

Kada druga polovina pokušava da izbegne intimnost, to je alarm za vašu vezu.

Ako svaku vašu šalu dočekate neiskrenim i napetim osmehom ili ako svaku vašu inicijativu prati slab entuzijazam, to verovatno znači da partneru niste interesantni. Ne treba gubiti vreme.

„Blokovi“ telom tokom razgovora, poput prekrštenih ruku i nogu, razlog su da razmislite da li je sve u redu u vašoj vezi. Ako mu je glas nejasan, govor nervozan, a pogled uvek oboren, to je vredi obratiti pažnju na to.U šetnji, ako zaostanete, a partner se ni ne osvrne ili uspori, to znači da je vaša veza počela da se završava.

BONUS VIDEO

02:27

GOCA TRŽAN IZNENADILA IZJAVOM: Muž i ja svuda idemo zajedno, povešće me i u švaleraciju (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Krstarica/A.J./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.