ŽENE VOLE OVE 3 STVARI U KREVETU, DOVODE IH DO ORGAZMA ZA PAR MINUTA, ALI IH BAŠ KRIJU: Nikad ih neće reći muškarcu
Foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

SLUŠAJTE OVO

ŽENE VOLE OVE 3 STVARI U KREVETU, DOVODE IH DO ORGAZMA ZA PAR MINUTA, ALI IH BAŠ KRIJU: Nikad ih neće reći muškarcu

Mnoge dame ni za živu glavu ne bi otkrile svoje najintimnije fantazije

Objavljeno:

Mnoge žene trude se da ispune sve želje svog partnera u intimnim odnosima, dok sopstvene potrebe često ostavljaju po stari. Većina se stidi da prizna čak i partneru s kojim dele najintimnije trenutke o čemu maštaju i kakve su njihove se*sualne fantazije. Da, i žene imaju svoje maštarije i to nije vezano isključivo za jači pol.

Među brojnim maštarijama dominante su tri o kojima fantazira većina žena ali ih je sramota da to priznaju.

Mnoge dame ni za živu glavu ne bi otkrile svoje najintimnije fantazije što ne znači da ih nemaju

1. Pljeskanje po guzi

Ni jedna dama to ne bi priznala ni za živu glavu ali većina voli lagano pljeskanje po guzi tokom intimnog odnosa. Ovo ih dodatnu uzbuđuje i čini da se osećaju kao nevaljale devojke u krevetu. A nevalajle devojke su strastvene pa možda možete da isprobate već večeras. Vodite računa da lupkanje mora da bude nežno a najbolja za ovu vrstu bezobrazluka je dogi poza.

2. Se*s na javnom mestu

Intimni odnosi u parku ili nekom drugom javnosm mestu su u vrhu fantazija i muškaraca i žena. Sam osećaj da morate da budete oprezni jer u svakom trenutku može neko da naiđe i uhvati vas na delu podiže temperaturu do usijanja. Ako niste baš dovoljno hrabri za ovakvu vrstu egzibicije može barem predigru da započnete u recimo liftu. To je toliko uzbuditi ženu da će bukvalno pokidati odeću sa vašeg tela.

Kao što muškarci obožavaju oralni se*s tako ga vole i žene

3. Oralni se*s

Treći ali ne i najmanje važan je oralni se*s. Kao što muškarci uzživaju u ovoj vrsti intimnosti tako i žene vole kad se njihov muškarac spusti tamo dole. Ono što je najvažnije je da i vi uživate u ovom činu, jer ako muškarac to radi onako tek reda radi žena će primetiti a onda džaba sve. I za kraj još jedna tajna. Žene vole da čuju komplimente tokom intimnih odnosa, da im prošapućete na uho koliko ih želite, to će biti kao da ste sipali ulje na njenu vatru pa je vatromet u krevetu zagarantovan.

Bonus video

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.