ŽENE OTKRILE DA LI IH PALI IGRA "MAČKE I MIŠA": Muškarci, ni ne sanjate kada SRPKINJE PADAJU NA KOLENA
Ilustracija, Foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

ovo ih pali

ŽENE OTKRILE DA LI IH PALI IGRA "MAČKE I MIŠA": Muškarci, ni ne sanjate kada SRPKINJE PADAJU NA KOLENA

Evo kako igra "mačke i miša" utiče na vaš seksualni život

Objavljeno:

Privlače vas žene koje je teže uloviti i koje morate da jurite. Sa druge strane, žene obožavaju muškarce koji ih maltene ne primećuju, koji ih okrznu pogledom pri susretu i nešto promrmljaju umesto pozdrava. Što se više trudite oko nje/njega, na razne načine smišljate kako da je/ga stignete i da se najzad nađete u njenom/njegovom naručju. Mislite da ćete više uživati.

Igra mačke i miša ne prestaje, ali u današnje vreme kada su svi svesni da je prava ljubav retkost ili pojam iz priče za decu i iz Diznijevih filmova, ljudi sebi ne dopuštaju da propuste priliku. Možda je to umanjilo slast zavođenja i očekivanje nepoznatog, iščekivanje sledećeg susreta, ali brzina kojom se sve odvija rezultat je straha od samoće.

Život u velikom gradu, gde se stanovnici često menjaju i dolaze iz svih krajeva i odlaze u druge krajeve, navodi čoveka na misao da možda neće više sresti tu osobu koja mu/joj se svidela. Igra se promenila. Ne očekuje se da se odmah „predate“ i izbacite sve karte na sto (ispašćete očajnik koji jarko želi ljubav ili nešto drugo), ali isto tako se ne očekuje da ćete nekoga vući za nos nedeljama.

seks
foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia

Ne slušajte savete, ne pratite trendove već se ponašajte kako vama odgovara. Ako vam prija da vas jure, da odgovarate u zagonetkama, da se smeškate bez odgovora ili čeznete da jurite nekoga, to je vaša stvar.

Problem je što su u današnje vreme svi „dostupni“. Tu je mobilni telefon, e-mail i nema načina da vas neko zove danima i ostavlja poruke ne uspevajući da vas pronađe. Možete isključiti mobilni, ali poruka u inboxu je tu.

Gde je tu onda lov u mraku? Kako pravdati ne javljanje i postati misterija kada u 99% slučajeva ko hoće može i da vas nađe? Ako stvarno želite da vas ne nađu, ima načina, ali posle nemojte da se pitate šta bi bilo i kako bi bilo da ste odmah pristali da izađete sa tom osobom, a ona se više ne javlja.

Ako mislite da će osoba koja vas juri posle iscrpnog trčanja za vama pomisliti da vredite više od drugih jer se toliko trudio(la) oko vas – to više ne važi. Vremenom se to negde izgubilo. Osoba koja sa vama odmah stupi u kontakt više ne deluje „lako“, već u skladu sa ludačkim tempom života.

Ponekad se dešava da kada mačka ulovi miša, pusti ga da ode jer je uživala u lovu, a ne toliko u ulovu. Budite spremni i za takvu opciju. Ubacite se u igru, ali prvo izaberite ulogu – mačke ili miša, i ne predajte se. Lovite ili bežite onako kako mislite da treba.

Bonus video: SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

09:19

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.