OVO SU NAJGORE STVARI KOJE MOŽETE REĆI NEKOM TOKOM INTIMNIH ODNOSA! Momentalno ubijaju strast i romantiku
Foto: Horázný Josef, Štěrba Martin / ČTK / Profimedia

bolje ih ne izgovarajte

OVO SU NAJGORE STVARI KOJE MOŽETE REĆI NEKOM TOKOM INTIMNIH ODNOSA! Momentalno ubijaju strast i romantiku

Stručnjaci kažu da ne treba prihvatati stvari koje vam se ne sviđaju

Objavljeno:

Seks je intiman deo veze i mnogima je dosta neprijatno započeti razgovor na tu temu, naročito ako nekome žele da upute neku kritiku. Bez obzira jeste li u dugoj vezi sa svojim partnerom, tek se upoznajete ili odmah znate da će to biti veza za jednu noć, potrebno je pažljivo komunicirati i birati reči jer vrlo lako možete povrediti drugu stranu.

Naravno, stručnjaci kažu da ne treba prihvatati stvari koje vam se ne sviđaju, ali postoji ipak neka granica i neke stvari ne biste trebalo da kažete tokom seksa, prenosi Yahoo.

Intimni odnosi
Intimni odnosifoto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Kritikovanje tehnike

Reći nekome da nešto pogrešno radi uništiće njegovo samopouzdanje, slažu se stručnjaci. Vi zaslužujete zadovoljstvo, ali radije taj razgovor ostavite za nakon seksa i nemojte krenuti s kritikom – recite šta biste voleli da probate, kako vam koja stvar odgovara.

Izgovaranje tuđeg imena

Skoro uvek se radi o imenu bivšeg partnera, a ne nekog člana porodice ili prijatelja. Ljudi većinom izgovore tuđe ime u trenutku doživljavanja orgazma kada na trenutak gube razum, na vrhuncu intimnosti, pa je lako shvatiti da je ova greška nenamjerna, ali je za partnera svakako ogromna. Osim toga, izbegnite bilo kakva upoređivanja s bivšim partnerima.

Pitanje o polnim bolestima

Ovo pitanje je zdravorazumsko, naročito ako je reč o kratkotrajnim aferama, ali krevet definitivno nije mesto gde bi ono trebalo da se postavi. Odnosno, ako vas to brine, odgovor saznajte pre nego dođete do kreveta, u suprotnom ćete partneru poručiti da ga zbog nečeg što je uradio doživljavate promiskuitetnim.

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.