OVIH PET stvari muškarci rade kada SU ZALJUBLJENI u bivšu!
Foto: Thinkstock

oprez

OVIH PET stvari muškarci rade kada SU ZALJUBLJENI u bivšu!

Neki su stvarno samo u prijateljskim odnosima sa svojim bivšima, ali puno njih još ima osećanja prema njima
Objavljeno: 15:58h

Iako će retko ko priznati, često se dešava kada je muškarac u novoj vezi, i iako je sve, manje više u redu, da mu se provlači bivša devojka. Neki su stvarno samo u prijateljskim odnosima sa svojim bivšima, ali puno njih još ima osećanja prema njima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Evo kako ćete znati da vam dečko i dalje oseća nešto prema bivšoj. Često se čuju Sasvim je normalno da se bivši parovi ponekad čuju ako su ostali u dobrim odnosima, ali ako je muškarcu bivša devojka nova najbolja drugarica, nešto ne štima. Bivše veze treba da se ostave u prošlosti, a stalna komunikacija je jasan znak da je u sadašnjosti.

foto: Thinkstock

Aktivno je prati na društvenim mrežama Lajk ovamo, komentar onamo i to je bogata socijalna interakcija dvoje ljudi koji bi trebalo da manje komuniciraju. Frajer koji prečesto ima potrebu da kontaktira bivšu devojku preko društvenih mreža definitivno nije rešio sva pitanja oko bivše veze. Previše priča o njoj

Naravno da neće glumiti da nikad nisu bili zajedno i izbegavati bilo kakav razgovor o njoj, ali ako je stalno spominje, za to postoji razlog.

foto: Shutterstock

Stalno je kritikuje Puna usta bivše devojke nikad nisu dobra, čak ni kad se ona spominje u negativnom kontekstu. Suprotnost ljubavi nije mržnja nego indiferentnost, a ako on nije indiferentan, znači da mu je stalo. Čuva njene stvari Poklon koji je dobio za rođendan nije problem, nisu čak ni slike, ali ako čuva njenu gumicu za kosu, majicu ili parfem… vrlo verovatno se nada da će mu se jednom vratiti.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.