Šta je Sologamija? Da li bi se udala za samu sebe? (FOTO) (GIF)
Foto: Thinkstock

novi trend

Šta je Sologamija? Da li bi se udala za samu sebe? (FOTO) (GIF)

A to je upravo ono što mu ime kaže - posvećenost dubokoj, značajnoj vezi samo sa samim sobom
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Psihološka studija doktora Stiva Stjuarta Vilijamsa „ Zašto muškarci vređaju svoje partnerke“ izazvala je veliku pažnju javnosti, pre svega jer je priča o pametnim ženama koje biraju katastrofalne partnere društveni fenomen, nešto s čime se suočava čitava jedna generacija lepih, pametnih i uspešnih žena koje su ili u suzama ili su same.

6 razloga zašto odmah morate da prestanete da trčite za momcima! (FOTO) (GIF)

Studija je pokazala da muškarci, u stvari, vole ljubavnice nižeg statusa jer osećaju da mogu da ih kontrolišu. Pametne žene su opasnost za ego muškarca. Kad muškarac povređuje ženu, ona se oseća jadno, zapostavljeno i nepoštovano, na kraju shvata da za nju i nije ništa bolje i tako ostaje upravo s onim koji je ponižava. Poznati scenario? Naravno!

foto: giphy

Sologamija, kako je samovenčavanje drugačije poznato, iako nigde nije zvanično priznata, predstavlja trend u porastu poslednjih godina, apredstavlja venčavanje, odnosno udavanje za samu sebe.

foto: Thinkstock

Sologamija je cena koju savremene žene moraju da plate za svoj društveni uspeh. Priča o uspešnim ženama koje javno ponižavaju njihovi partneri postala je novi model društvenih odnosa u poslednje dve decenije.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.