Da li te stvarno voli? Ovo je najlakši način da to saznaš! (FOTO) (GIF)
Foto: Shutterstock

voli me, ne voli me, voli me

Da li te stvarno voli? Ovo je najlakši način da to saznaš! (FOTO) (GIF)

Ne želite da se jednog jutra probudite i shvatiti da ste protraćili godine na odustajanje od svojih ciljeva i hobija, samo kako biste njemu udovoljili
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Uspešni ljubavni odnos zahteva kompromis. Ali, stupanj kompromisa, odnosno ravnoteže koja odgovara i vama i njemu, morate odrediti sami. Sigurno ne želite da se jednog jutra probuditi i shvatiti da ste prttraćili godine na odustajanje od svojih ciljeva i hobija, samo da biste njemu udovoljili. A da vas on zaista ni ne voli.

Baj-baj! 3 načina kako da precrtaš bivše horor momke! (FOTO) (GIF)

Nije tako teško videti da li vas muškarac voli, to se može primetiti iz njegovih reakcija, ponašanja i pogleda. Ali postoje i oni muškarci koji sve to mogu zadržati duboko u sebi, što ne znače da vas manje vole. Zato, ako pristane na ove tri stvari, znajte da vas iskreno voli i ceni.

foto: giphy

1. Vaši ciljevi

Naravno, vas dvoje ste dvojac, ali i dve individue. Neki ciljevi su vam zajednički, ali tu još uvek postoje oni koji su samo vaši, i oni koji su samo njegovi, o čemu god da se radilo. A upravo od tih ciljeva ne biste nikada smeli da odustanete, niti on ima pravo da to tražiti od vas, a ni vi od njega. Svi zaslužuju partnera, koji će ih podržavati u svemu.

foto: profimedia

2. Vaša slika o sebi

Vi ste zajedno, zato što ste se zaljubili u ono što jedno i drugo predstavljate, zar ne? Zašto on onda uporno pokušava da vs promeni? Ili vi njega? Bilo da je u pitanju vaš izgled, stil oblačenja, posao, politička ili verska ubeđenja, način života i slično, to su odluke koje morate da donesete sami. Drugim rečima, ako i želite da nešto menjate na sebi - to mora biti vaša ideja. Ako on želi da vas menja, onda morate postaviti pitanje - Zašto?

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.