Baj-baj! 3 načina kako da precrtaš bivše horor momke! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

bye, bye, bye

Baj-baj! 3 načina kako da precrtaš bivše horor momke! (FOTO) (GIF)

Nije fer, ali ljubav boli. Ponekad. I onda kad je to slučaj, bolje je brzo povući flaster, nego razvlačiti neku trakicu od veze mesecima dok ne izludite
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osoba sa kojom ste bilu u vezi vas je varala? Nije bila dobra prema vama? Zapravo, generalno je bila užasna? Vreme je da prestanete sa očajavanjem, a ovi saveti će vam pomoći u tome.

3 sitnice zbog kojih će se tvoj dečko opet zaljubiti u tebe! (FOTO) (GIF)

Nije fer, ali ljubav boli. Ponekad. I onda kad je to slučaj, bolje je brzo povući flaster, nego razvlačiti neku trakicu od veze mesecima dok ne izludite. Onog trenutka kada smognete snage da raskinete s osobom koja vas više ne čini srećnim / srećnom, iz kog god razloga to bilo - sledite 3 koraka koja će vas spasiti!

foto: diphy

1. BLOK, BLOK, BLOK

Pravite se da ne postoji. Ne treba vam. Ne treba da ostanete u kontaktu jer će samo iskorištavati činjenicu da ste povređeni. Izbriši sve, uključujući stare slike i broj.

foto: giphy

2. PLES, PLES, PLES

Izaberite najdraže pesme koje toj osobi doslovno ‚‚pokazuju srednji prst". Možda nije najpristojnije, ali ne treba da to zaista uradite. Samo da svu negativnu energiju koju ste nakupili u toj lošoj vezi izbacite napolje, kroz đuskanje. Nema boljeg.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.