Zašto je proleće najbolje vreme za početak nove veze? (FOTO) (GIF)
Foto: Thinkstock

love is in the air

Zašto je proleće najbolje vreme za početak nove veze? (FOTO) (GIF)

Preživeli smo zimu i sad je vreme za zabavu! Sa prolećnim cvetanjem cveća, cveta i ljubav, a postoji jako dobar razlog za to
Objavljeno: 12:50h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

S dolaskom toplijih temperatura i buđenjem prirode, ljudi postaju poletniji, srećniji i željniji novih, uzbudljivih odnosa koji će im doneti uživanje, sreću i ljubav.

8 osobina zbog kojih su osobe rođene u martu najbolje! (FOTO) (GIF)

- Bez sumnje, buđenje proleća pruža idealan kontekst za početak nove veze. Promenjivo vreme i sunce daju nam novu energiju - posebno onima koji žive u hladnim gradovima u kojima smo čitavu zimu u hibernaciji. Preživeli smo zimu i sad je vreme za zabavu! - objašnjava doktor Karin Anderson Abrel.

foto: giphy

4 razloga zašto je proleće najbolje vreme za početak nove veze

1. Imate više samopouzdanja

- Ako osećate prolećnu zaljubljenost, verovatno s tim nešto ima i biologija. Proleće je doba godine kad životinje pokreću novi životni ciklus, pare se i osiguravaju potomstvo. A to je rezultat biološkog impulsa koji prate hiljadama godina - objašnjava dr. Abrel. Proleće može dodati polet ali i otvoriti nove puteve za pronalazak, podsticanje i održavanje ljubavi.

foto: profimedia

2. Pratite biologiju

Ako osećate potrebu za prolećnom avanturom, biologija možda ima neke veze s tim. Proleće je doba godine kad sva živa bića započinju novi ciklus osiguravanja potomstva. To je rezultat bioloških impulsa koji se prate hiljadama godina. Vaše telo može žudeti za reprodukcijom s nekim, čak i ako niste sasvim spremni za vezu - kaže Sara Pat, profesionalni provodadžija i savetnik za veze.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.