5 najpoželjnijih žena za vezu! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

da li ste među njima?

5 najpoželjnijih žena za vezu! (FOTO) (GIF)

Pojedine devojke se momcima tako lako uvuku pod kožu, dok je drugima to malo teže. Iako momci vole različite devojke, postoje one za kojima najviše žude
Objavljeno: 23:13h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Veze su lepe, ali nisu lake i često se dešava da želite da budete sa nekim ko ne želi da bude sa vama. Da li ste se ikada pitali kako to pojedine žene lako zavode muškarce, dok je vama to malo teže?

8 znakova da vas partner vara 100 posto! (FOTO) (GIF)

Šta muškarci žele? To nije teško shvatiti kada posmatrate žene koje su u vezama. Iako momci vole različite devojke, postoje one za kojima najviše žude.

foto: giphy

5 najpoželjnijih žena za vezu:

1. Žene koje vole da eksperimentišu

Momci vole nove, pa tako vole i žene koje isprobavaju nove stvari. Ukoliko se držite svojih zacrtanih navika i stalno odbijate da isprobate nešto novo, momci mogu pomisliti da ste dosadni. Zajedničko uživanje u novim iskustvima može biti jako prijatno, zato ne razmišljajte mnogo oko toga da li treba da probate neko novo jelo ili da otpujete na odmor na neko novo mesto.

foto: profimedia

2. Žena koja daje podršku

Momcima ponekad nedostaje malo podrške, zato ih privlače žene koje mogu da ih podrže kada imaju težak dan na poslu, i neko ko će ih javno podržati na velikim porodičnim okupljanjima.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.