ISTRAŽIVANJE: Ove POZNATE LIČNOSTI ŽENE najčešće zamišljaju dok vode ljubav SA SVOJIM PARTNEROM
Poljubac, Foto: Profimedia

DA LI STE I VI MEĐU NJIMA?

ISTRAŽIVANJE: Ove POZNATE LIČNOSTI ŽENE najčešće zamišljaju dok vode ljubav SA SVOJIM PARTNEROM

Jedan od najčešćih seksualnih fantazija je razmišljanje o nekom drugom dok vodimo ljubav sa svojim partnerom.

Objavljeno:

Ustaljeno je mišljenje da se to događa parovima usled seksualne rutine koja je dosadila, ali nije nužno usmereno protiv partnera, već se svodi na fantaziranje.

Više od polovine muškaraca i žena maštaju o seksu s nekim drugim dok to zapravo rade sa svojim partnerom, a to je obično neko poznat, otkrili su istraživači.

Čak 62 posto žena i 56 posto muškaraca izjavilo je da razmišljaju o tome da u krevetu budu s nekim drugim, piše The Sun.

Zamišljanje nekog drugog u akciji obično se događa usled seksualne rutine koja je dosadila, ali nije nužno usmereno protiv partnera, već se svodi na fantaziranje.

Stranica za upoznavanje partnera saucydates.com, pitala je 8371 članova o kome zapravo razmišljaju kada imaju seks.

Žene su tako priznale da maštaju o filmskim zvezdama poput Danijela Krega, Breda Pita i Bredlija Kupera.

Bred Pit
foto: Print Screen Youtube/Oscars

Muškarci su takođe naveli glavne glumice u njihovim fantazijama, od Rijane i Keti Peri do Lejdi Gage, Rite Oro, Dženifer Aniston. I muškarci i žene su rekli da ne mogu izbaciti iz glave pomisao da to rade s najboljim prijateljima, kolegama s posla, porno zvezdama, partnerima svojih prijatelja, bivšim partnerima ili nekog s kime su proveli jednu noć. Ženske su fantazije erotičnije, a 50 posto ispitanica reklo je da su maštale o tome da su na plaži ili u hotelskoj sobi s nekim drugim dok se seksaju s partnerom.

Isto je reklo samo 35 posto muškaraca.

- Oba pola to čine. Ponekad se pitam koliko parova razmišlja o drugim ljudima u isto vreme tokom seksa. To je sve zapravo poprilično normalno, ali nadajmo se da niko neće reći ime poznate osobe koju zamišlja, jer bi to već moglo biti pomalo neprijatno - našalio se autor istraživanja, Dejvid Mins.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.