10 poklona koje žene zaista ŽELE za Dan Zaljubljenih, a nisu RUŽE!
Foto: Profimedia

Naučite kao pesmicu

10 poklona koje žene zaista ŽELE za Dan Zaljubljenih, a nisu RUŽE!

Mislite da će buket cveća da reši sve ženske muke? Da će to da im popravi raspoloženje ili kupi njene emocije. Oh ne, to je velika greška. Ženama je potrebno nešto sasvim drugačije...
Objavljeno: 10:09h

Ono što bi žene zaista želele je malo više mira i odmora, a ovi pokloni podrazumevaju upravo to. Priuštite im dan bez kuvanja ili čišćenja i jutro s kasnim buđenjem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Thinkstock

1. Više sna - ako imate decu znači da se svako jutro ona budi ranije da bi sve stigla da uradi. Dignite se umesto nje za vikend i pustite je da se odmori.

2. Pomoć u kući - oslobodite je od svih poslova za samo Dan Zaljubljenih ili bilo koji dan koji ona poželi. Ako ste u mogućnosti, možete da angažujete i čistačicu koja će sve pospremiti i ispeglati.

3. Masažu - to je poklon koji će joj uvek dobro doći.

4. Večera koju ste vi skuvali - ako je ona inače kuvarica u vašoj kući, sigurno će joj dobro doći dan predaha. Neka ona to veče sedi i uživa, a vi nju tetošite i poslužujte. Jako će ceniti vaš trud.

5. Naručena večera - čak i ako kuvanje nije vaš domen i znate da se u tome ne biste nikako snašli - naručite dostavu. Poslužite toplo i iznenadite je.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.