7 znakova koji govore da je vašoj vezi odzvonilo! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

ružičaste naočare

7 znakova koji govore da je vašoj vezi odzvonilo! (FOTO) (GIF)

Sigurno vas zanima kako da prepoznate da li se bliži kraj veze, ali ne treba da paničite ako se prepoznate u ovome, već da nešto počnete da menjate
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Premda ste tek nedavno prekinuli vezu, prijatelji su vam rekli da su oni već osećali da se bliži kraj vašoj ljubavi? Ako ste se pronašli u ovoj situaciji, sigurno će vas zanimati postoje li znakovi koji govore da vam je veza na izdisaju.

6 stvari kojima mu bez reči govoriš da ti se sviđa! (FOTO) (GIF)

Naravno, nije lako uočiti znake da je veza na putu prema kraju jer je često teško biti objektivan kad se radi o nama samima. Sigurno vas zanima koji su to sigurni znaci da se bliži kraj veze, ali ne treba da paničite ako prepoznate nekoliko signala. To treba da vas motiviše na promene da se vaša veza ne završi krahom.

foto: giphy

7 znakova koji govore da se bliži kraj vaše veze:

1. Partnera više ne vidite kroz ružičaste naočare

Istraživanja su pokazala da osobe koje svog partnera s kojim su u vezi još uvek doživljavaju atraktivnijima i poželjnijima nego što zaista jesu u stvarnosti imaju više šanse da ostanu zajedno od onih koji svog partera vide kao manje privlačnog od sebe. Radi se o efektu pozitivne iluzije što znači da ćete svog partnera oceniti boljim nego što bi on samog sebe.

foto: profimedia

2. Partnera ne doživljavate kao ravnopravnog

Odnos u kom jedan partner ima osećaj da je angažiraniji i da troši više energije u vezi jasno pokazuje da se bliži kraj odnosa. Ako je na jednom partneru najveći deo obaveza u kući dok drugi to stalno uspešno eskivira nalazeći vremena za sve svoje hobije jasno je da će preopterećena strana kad-tad pući. Zato je bitno porazgovarati i podeliti obaveze u vezi ili braku jer psiholozi smatraju da je ovaj problem jedan od najčešćih razloga za kraj veze ili za razvod.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.