10 stvari koje morate da znate pre nego što se pomirite s bivšim (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

strah od nove ljubavi

10 stvari koje morate da znate pre nego što se pomirite s bivšim (FOTO) (GIF)

Niko ne raskida bez dobrog razloga, zato razmislite pre nego što opet potrčite u zagrljaj bivše ljubavi
Objavljeno:

3. Šta moji prijatelji i porodica misle?

Iako to ne treba da bude presudno mišljenje, ono bi trebalo da bude važno. Prijateljima i članovima porodice je stalo do vas, zato će vam i reći ako misle da neko nije za vas, zato što možete bolje. Oni mogu biti i prezaštitnički nastrojeni i misliti da niko nije dovoljno dobar za vas, pa je najbolje poslušati njihovo mišljenje, a odlučiti sam.

foto: Profimedia

4. Šta mi treba u vezi?

Ako to već niste shvatili, razmislite šta želite. Zapišite na papir listu vaših potreba, vrednosti, ciljeva i stavova koje tražite, želite i dajete u vezi. Pregledajte ih i razmislite da li je to ono što vam bivša ljubav pruža.

foto: giphy

5. Postoji li obrazac lošeg ponašanja?

Dobro je biti oprezan s nekim obrascima lošeg ponašanja poput varanja ili fizičkog i psihičkog zlostavljanja. Ponekad su to izolovani slučajevi, a ponekad su oni i učestali kod te osobe. Ponavljaju to neprestano. Važno je da shvatite šta je od tog dvoje i to uzeti u obzir pri odluci o vraćanju u tu vezu.

foto: Profimedia

6. Prihvatamo li jedno drugo?

Niko nije savršen i nikome se neće sviđati apsolutno sve na vama, kao ni vama na drugoj osobi. Važno je prihvatiti drugu osobu takva kakva je i voleti je takvu. Ako to možete i ako to dobijate nazad, to je dobitna kombinacija. Ako ne možete preći preko nekih osobina i to ne možete da rešite, onda je bolje da se ne pomirite.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.