Muškarci nikad ne prebole ženu koju vole! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

naučnici potvrdili

Muškarci nikad ne prebole ženu koju vole! (FOTO) (GIF)

Ko teže podnosi raskid? Iznenađujuće, ali postoji debeo razlog zašto momcima teže pada kad ih ostavi devojka koju stvarno vole
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Da li su raskidi teži muškarcima ili ženama? Iako čudno zvuči, čini se da ih teže podnose momci. Zapravo, oni nikada ne gube uspomene na svoje prave ljubavi, a čitav proces oporavka nakon raskida je duži kod njih nego kod devojaka.

Najbolji materijal za brak su muškarci s bradama (FOTO) (GIF)

Prema nedavnom istraživanju otkriveno je i da oni takav raskid nikada ne prebole. Istraživanje je rađeno u SAD-u, a sprovedeno je na 2000 ispitanika. Pol Kosta Junior i naučnici su ispitivali osobe u 40-im godinama o njihovim emotivnim doživljajima. Ista pitanja su im ponovili šest do devet godina kasnije.

Šta žene prvo primete na muškarcu? Ne, nije ono što mislite! (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Žene su pokazivale ekstrovertiranost nakon raskida, dok su muškarci postajali emocionalno nestabilni i introvertni.

foto: Profimedia

U drugom istraživanju sprovedenom na 5705 učesnika u 96 zemalja se pokazalo da muškarci posledice zbog prekida veze u proseku osećaju duže nego žene.

foto: giphy

Naučni saradnik Greg Moris je rekao da će muškarci 11duboko osetiti raskid sa ženom" i to razdoblje će biti dugo jer će shvatiti da se ponovno moraju takmičiti da zamene ono što je izgubljeno ili će ‚‚ doći do spoznaje da je gubitak nezamenjiv".

foto: Thinkstock

- Duže će im trebati da shvate šta su izgubili, a duže im i treba da se oporave od tog gubitka - zaključak je istraživača sa Binghemtona. Na sve ovo utiču lična uverenja i osobine. Otkriveno je i da će stres oko raskida ljudi doživljavati zavisno od svog karaktera.

foto: tumblr

(Espreso.co.rs / Izvor: večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.