De, de... Nije kraj sveta! Ostavio te, pa šta? Preboli ga u 5 koraka (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

ljubav i drugi demoni

De, de... Nije kraj sveta! Ostavio te, pa šta? Preboli ga u 5 koraka (FOTO) (GIF)

Ništa ne traje večno, a to što ste sada solo ima i mnogo prednosti... Konačno možete da se posvetite sebi i da ispunite sve svoje hirove
Objavljeno: 22:50h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vi i on više niste zajedno, to je činjenica. Čini se da vam se čitav svet srušio, i sad biste ste vrištali od besa, tuge i svih tih pomešanih osećanja. Ne očajavajte, za svaki raskid ima leka.

5 tipova žena koje muškarci organski ne podnose (FOTO) (GIF)

Sad je najvažnje da se saberete i ponovno stanete na noge. Ništa ne traje večno, a uz pomoć ovih 5 malih saveta možete skratiti svoje muke i dati priliku nekoj novoj osobi da vas osvoji.

Da li možeš da ostaneš SAMO prijateljica sa bivšim dečkom? (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Kako da ga preboliš u 5 najlakših koraka?

1. Nemojte ga uhoditi

Ovo je zabranjeno uvek i svuda. Nema proveravanja da li je onlajn na Fejsbuku, kada je stavio novu fotku na Instagram i koga je počeo da prati na Tviteru. On od sada više ne postoji za avs (bar na neko vreme), ni u virtuelnom, a ni u pravom životu. Tako mora da bude dok se ne oporavite od raskida.

foto: Giphy

2. Sklonite sve što vas podseća na njega

Imate USB koji vam je on poklonio? Stavite ga u fioku i isto to uradite i sa rukavicama koje vam je kupio, zajedničkim fotografijama i pesmama koje vam je snimio na CD. To ne znači da morate da se odreknete svih stvari koje vam je poklonio ili koje ste radili zajedno, samo ih ostavite po strani dok ne prođe dovoljno vremena da vas te stvari više ne podsećaju na njega.

foto: Thinkstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.