7 stvari koje pametna žena nikad neće tražiti od svog muškarca (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

ne postavlja ultimatume

7 stvari koje pametna žena nikad neće tražiti od svog muškarca (FOTO) (GIF)

Ona je sigurne u sebe, nema nestvarna očekivanja i nikada neće pokušavati da ga promeni, jer se zaljubila u njega onakvog kakav jeste
Objavljeno:

2. Ne želi da on odustane od onoga što voli

Mudra žena ne zahteva od muškarca da promeni posao ili da zapusti svoje hobije samo da bi provodio više vremena sa njom. Ona zna da bi on tada bio nesrećan, jer bi se tako odrekao svog uživanja. Ne očekuje da on prestane da ima svoj život, kada ona kroči u njegov.

foto: giphy

3. Neće odbaciti njegove prijatelje ili porodicu

Svesna je da se sa njima možda neće dobro slagati jer su previše različiti, ali ipak su to njegovi prijatelji, njegova porodica i važno je da se on sa njima oseća dobro. Inteligentna žena ne postavlja ultimatume. Takođe, ne misli da ona treba da bude najvažnija u njegovom životu, a da svi ostali ljudi koje zna oduvek postanu nevažni.

foto: Giphy

4. Ne traži od njega da ima ista interesovanja kao ona

U redu je što od njega traži da joj udovolji za sitnice, na primer odlazak na časove salse. Ali ako on to odbije, ona mu neće zameriti, niti insistirati da ide sa njom. Ona nema potrebu da prisiljava nekoga da radi nešto što ne želi. To što nemaju ista interesovanja ne znači da se manje vole ili da imaju lošu vezu.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.