LEGENDARNA GLUMICA POZIRALA U TOPLESU: Nije se trudila previše da ih sakrije, PRIZOR ZA PAMĆENJE (FOTO)
Brooke Shields, Foto: Profimedia

AU

LEGENDARNA GLUMICA POZIRALA U TOPLESU: Nije se trudila previše da ih sakrije, PRIZOR ZA PAMĆENJE (FOTO)

"Bilo mi je iznimno bitno da svi vide kako izgleda moje 56 godina 'staro telo' i da se fotografije ne obrađuju. Uvek želim biti iskrena, takva je i ova kampanja", rekla je Brooke

Objavljeno: 08:58h

Brooke Shields, glumica koja je najpoznatija po ulozi u popularnom filmu 'Plava laguna' pozirala je pred kamerama u toplesu, a obožavaovi ne kriju oduševljenje

Lepa glumica Brooke Shields najpoznatija po ulozi u kultnom filmu 'Plava laguna' ponovno se skinula pred kamerama i u toplesu pozirala za novu modnu kampanju. U intervjuu za strane medije otkrila je kakav je osećaj pozirati samo u farmerkama na pragu šeste decenije.

"Bilo mi je iznimno bitno da svi vide kako izgleda moje 56 godina 'staro telo' i da se fotografije ne obrađuju. Uvek želim biti iskrena, takva je i ova kampanja", rekla je Brooke za časopis People te dodala:

"Gurnula sam svoje telo do krajnjih granica. Moj ego mi je puno pomogao. Rekla sam sama sebi: ako snimimo ove fotografije i neću biti zadovoljna, bit ću stroga prema sebi", dodala je Brooke.

Inače, reč je o ženi koja se pojavila na javnoj sceni pre gotovo pola decenije. Godine 1975. na adresu mlade Shields stigla je vrlo kontroverzna ponuda koju je njena majka, na nevericu svih, odlučila prihvatiti.

Naime, Brooke se sa samo 10 godina naga pojavila na naslovnici Playboya! Čitava se njena porodica tada suočila s brojnim negodovanjima i optužbama za pedofiliju i iskorištavanje, no Teri Shields, koja je donela odluku umesto maloljetne Brooke, smatrala je kako će naslovnica u spomenutom časopisu pomoći njenoj kćeri u nastavku karijere.

Brooke se uskoro pojavila u hororu ''Alice, Sweet Alice'', a već naredne godine glumila je mladu prostitutku u filmu ''Pretty Baby'' koji je postao poznat i po kontroverznom poljupcu između 11-godišnje Brooke i njenog 30-godišnjeg kolege Keitha Carradinea.

U poređenju s filmskom, i njena manekenska karijera bila je u usponu. Sa samo 14 godina krasila je naslovnicu Vougea i postala najmlađa u istoriji kojoj je to uspelo. No prava modna ikona 80-ih postala je zahvaljujući snimanju reklamne kampanje za poznati brend Calvin Klein.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.