ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Južnokorejski "PARAZIT" ima brda OSKARA, spoj trilera i komedije - DA, MOGUĆE JE
Film "Parazit", Foto: Profimedia

OBAVEZNO POGLEDAJTE

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Južnokorejski "PARAZIT" ima brda OSKARA, spoj trilera i komedije - DA, MOGUĆE JE

Kada je u pitanju dobar film preporuka je da uvek potražiš mišljenje drugih filmofila, koji imaju istančan ukus za kvalitet

Objavljeno:

Svako ima svoj ukus po pitanju žanra, radnje ili glumaca i shodno tome bira film koji mu u datom momentu najviše odgovara.

Međutim, kakav god da je tvoj ukus kada su u pitanju najbolji filmovi za gledanje, postoje oni filmovi koji se moraju pogledati!

Sigurno se pitaš zašto?!

Odgovor je vrlo jednostavan. Zato što su legendarni, zato što su obeležili epohu u kojoj su izašli i zato što predstavljaju klasik koji obožavaju ljudi širom sveta. Globalna popularnost filma jeste jedan od faktora koje bi trebalo da uzmeš u obzir prilikom izbora filma za gledanje.

Najbolje ocenjeni filmovi kao preporuka filmofila

Kada je u pitanju dobar film preporuka je da uvek potražiš mišljenje drugih filmofila, koji imaju istančan ukus za kvalitet. Zato ako ti je potrebna sigurna preporuka i najbolji filmovi IMDb je sajt na kojem ih možeš potražiti.

Radi se o platformi koja postoji već više od 30 godina i predstavlja jedinstvenu bazu podataka o svim filmskim ostvarenjima širom sveta, glumcima, rediteljima i vestima, ali što je još važnije ima opciju da svaki ljubitelj kinematografije rangira određeni film ocenom od 1 do 10.

Danas vam izdvajamo film, Parazit (The Parasite) – IMDb ocena 8.6

“Parazit” je filmsko ostvarenje iz 2019. godine, južnokorejskog reditelja Bong Džun Houa. I sigurno ti ovi podaci nisu dovoljan razlog da pogledaš film, ali ako ti kažemo da se radi o ostvarenju koje je osvojilo Oskara za najbolji film, Oskara za najboljeg režisera, Zlatnu plamu u Kanu, Zlatni globus i brojne druge međunarodne nagrade, onda ti je jasno da se radi o ozbiljnom filmu.

Ovaj triler sa elementima komedije predstavlja pravi užitak za sve ljubitelje neobičnog i neočekivanog, a s obzirom na to da se radi o prvom filmu van engleskog govornog područja koji je dominirao na dodeli Oskara, onda je to razlog više da obavezno pogledaš film koji je oduševio čitav svet.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.