Bad Copy, Who See i Krankenšvester: Spremite se za repčugu sa ulice!!!
Foto: Promo

hop hop

Bad Copy, Who See i Krankenšvester: Spremite se za repčugu sa ulice!!!

Beogradske ljubitelje hip-hopa čeka pravi spektakl pošto će sve zvezde regionalne rep scene, predvođene sastavima Bad Copy, Who See i Krankenšvester, 28. oktobra okupiti na velikoj Street Code žurki
Objavljeno: 22:16h

Beogradske ljubitelje hip-hopa čeka pravi spektakl pošto će sve zvezde regionalne rep scene, predvođene sastavima Bad Copy, Who See i Krankenšvester, 28. oktobra okupiti na velikoj Street Code žurki!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovo će biti prvi put da se u Beogradu na jednoj partiju okupi ovakva regionalna All stars postava, koja će okupiti glavne rep asove iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore! Nastupiće ukupno devet sastava, odnosno više od 20 repera, a čast beogradske scene uz Ajs Nigrutina, Skaj Viklera i Timbeta brani i Prti Bee Gee duo Mikri i Eufart, zatim Bvana iz lagune, Smoke Mardeljano i Klika.

foto: Promo

Tu su i Nišlije Stereo Banana, dok je posebna poslastica nastup ad hok sastava Sve barabe, koji čini većina gore pobrojanih umetnika. Sastav Who See je već godinama među liderima regionalne scene, aĐe se kupaš, Nemam ti kad, Regeton Montenegro i njihovi drugi hitovi govore i više nego dovoljno o njima. A tu je i jedan od najaktuelnijih hrvatskih rep bendova KrankenŠvester, kao i Kiša Metaka.

foto: Promo

-Spremite se za pravu repčugu sa ulica! Ovakva ekipa dugo, a možda i nikad nije viđena na samo jendom koncertu kod nas. Ozbiljno smo zagrejani! Želimo da pokažemo svima kao hip-hop muzika na ovim prostorima može da parira ostalim svetskim rep scenama. Naravno, spremamo i mala iznenađenja! A sve ćete saznati na koncertu - poručio je pred koncert Mikri iz dvojca Prti Bee Gee.

foto: promo

A da proverite da li će to biti „ljubav ili pivo“, „crno ili belo“, ali i kako je na „Bad Copy žurki“ možete 28. oktobra u Hali 5 Beogradskog sajma. Karte su u pretprodaji po ceni od 490 dinara, dok će na dan koncerta koštati 690 dinara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.